LIKEE SHAREit CLUB FACTORY TAOBAO TIKTOK: internetul pare a fi chinezesc

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Credeati cumva ca Facebook, WhatsApp, poate YouTube si Instagram sunt cele mai folosite aplicatii din acest moment?

Site-ul SensTower.com ne arata ca ne inselam amarnic. Aplicatii precum LIKEE, CLUB FACTORY, TAOBAO, SHAREit, TIKTOK, JianTing Vlog domina in acest moment TOP 10 aplicatii descarcate pe telefoanele din intreaga lume.

Si ne referim aici la LIKEE, CLUB FACTORY, TAOBAO, SHAREit, TIKTOK, descarcate atat din App Store cat si din Google Play.

De fapt CHINA domina detasat lumea aplicatii de telefoane. Iar Facebook nu prea are ce face pentru NU poate cumpara CHINA!!!
top aplicatii chinezesti mai bune ca facebook si whatsapp

Sa le luam pe rand si sa vedem ce sunt aceste aplicatii aflate in top 10 cele mai descarcate din lume

1) SHAREit - Transfer & Share by SHAREit Technologies Co.Ltd este o aplicatie  de partajare excelentă, cu o viteză rapidă de transfer între diversele platforme și fluxuri online gratuite, inclusiv filme, videoclipuri, muzică, imagini de fundal, GIF-uri.

SHAREit dispune, de asemenea, un puternic media player, care vă ajută să vă gestionați și să vă bucurați de propriile videoclipuri și muzică.

2) Club Factory - Online Shopping App este o aplicatie de cumparaturi dezvoltata tot in China de de Club Factory este o aplicație de cumpărături online cu reduceri și oferte bune pentru îmbrăcăminte, decorațiuni și accesorii pentru casă.

Cu peste 2.000, 000 de produse din mai multe categorii, puteți cumpăra de acasă cele mai recente articole de fashion la cel mai mic preț și de buna calitate.

Aveti transport gratuit pentru comenzi de peste 20 USD.

3) TikTok dezvoltata de TikTok Inc este aplicatie deseori promovat a fi destinația finală pentru videoclipurile scurte (15 secunde) făcute cu telefonul mobil.  Cu TikTok iti poti edita videoclipurile cu ușurință, cu ajutorul a milioane de piese muzicale și sunete.

4) Likee - Formerly LIKE Video dezvoltata de BIGO TECHNOLOGY PTE. LTD este o aplicatie pentru o populară platformă populară de creare și distribuire de continut video.

Cu aplicatia LIKEE ai acces la  mii de stickere și filtre Magic Music pentru a ajuta ideile să prindă viață.

Pe Likee, toată lumea poate crea videoclipuri în trend cu o simplă atingere și poate deveni vedeta video a cercurilor lor de prieteni.

Puteți utiliza chiar și funcția Superme pentru a crea un videoclip blockbuster în câteva secunde sau pentru a crea un videoclip muzical exclusiv în mai puțin de un minut!

5) TaoBao este aplicatia unui site de cumpărături online chinezesc, cu sediul central în Hangzhou și deținut de Alibaba.

Este cel mai mare site web de comerț electronic din lume și al optulea cel mai vizitat site conform Alexa. Site-ul web a fost fondat de Alibaba Group în 2003.

Asadar, dominitia occidentului asupra zonei cu cele mai populare aplicatii de Shopping, de Sharing, de creeare de continut Video, de retele sociale incepe sa se diminueze vizibil.

Iar ceea ce vine din urma chiar daca sunt aplicatii dezvoltate de companii private chinezesti, dar care in profunzime sunt Statul CHINA. Iar China nu poate fi cumparata!!!


Trimiteți un comentariu