Mă numesc Züleyha REZUMAT pe scurt nou serial Turcesc Kanal D

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Iata pe scurt rezumatul Mă numesc Züleyha (Bir Zamanlar Çukurova) serial turcesc fenomen care va avea premiera la Kanal D in 8 ianuarie 2020 de la ora 20.

Serialul turcesc“Mă numesc Züleyha” înfățișează pe parcursul tuturor episoadelor istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor ’70, și continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana, locuri ce poartă amprenta unor povești legendare, despre curaj și iubire, dar și despre răutate, ambiție și tiranie.

Serialul “Mă numesc Züleyha” îi aduce în prim – plan pe Yilmaz Akkaya și Züleyha, doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc, dincolo de prejudecățile vremii și, mai presus de orice, sunt dispuși să facă totul pentru dragostea lor.
Ma numesc Züleyha rezumatul serialului pana la ultimul episod

Yilmaz Akkaya (interpretat de actorul Uğur Güneș) este un bărbat puternic, tenace, care nu se teme de moarte, și este dispus să facă orice, chiar să ucidă, pentru femeia pe care o iubește cu disperare.

Züleyha (interpretată de actrita Hilal Altınbilek), partenera de viață a lui Yilmaz, este o tânără frumoasă și puternică, care a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit.

Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. Situația se complică iar cei doi îndrăgostiți, ca să rămână împreună, recurg la un “șiretlic”, care va avea serioase repercusiuni.

Insa greșeala tinerilor le va intoarce viata acestora cu fundul in sus și va distruge orice șansă de salvare, lăsându-i într-un tumult de emoții și probleme.

Fiul ei, Demir Yaman, interpretat de Murat Ünalmıș, un moșier chipeș, se îndrăgostește obsesiv de Züleyha, iar lucrurile se complică teribil. Lupta pentru iubire, avere și putere capătă dimensiuni inimaginabile.

Intrebarea la care vom primi raspunsul este daca oare iubirea nemărginită pe care și-o poartă Yilmaz și Züleyha va fi suficientă pentru a depăși toate obstacolele?

Episoadele serialului drama “Mă numesc Züleyha” ne arata că iubirea poate fi eternă, că poate depăși obstacolele vieții, însă testează, în același timp, și rezistența dragostei și bunătății, în fața unor evenimente tulburi din viețile protagoniștilor.


Trimiteți un comentariu