Treceți la conținutul principal

MARIA ILIOIU wiki biografie nemachiata pe insta si cu un tatuaj care incita curiozitatea

Vezi care este biografia MARIA ILIOIU (29 de ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are artista MARIA ILIOIU. Cele mai frumoase poze ale MARIA ILIOIU le gasiti pe pagina ei de Instagram: https://www.instagram.com/maria.ilioiu/

Fanii vedetei, sunt foarte interesati de subiecte precum Maria Ilioiu tatuaj instagram, Maria Ilioiu facebook, Maria Ilioiu biografie, Maria Ilioiu inainte nemachiata, Maria Ilioiu inaltime, Maria Ilioiu insta, Maria Ilioiu iubit, mai ales ca cei de la Kanal D au anuntat ca aceasta face parte dintre concurentii de la „Bravo, ai stil”, cu vedete.
wiki Maria Ilioiu tatuaj nemachiata

Maria Ilioiu, controversata ispită de la ”Insula iubirii” (nascuta in data de 3 martie 1990) este una dintre vedetele anunțat de Kanal D  ca si concurente in noul sezon al show-ului jurizat de Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu ce vine cu un format puțin schimbat. Sezonul șase  „Bravo, ai stil” va fi cu vedete.

Maria Ilioiu își cunoaște foarte bine calitățile fizice, poate seduce orice bărbat, iar rolul de ispită, pe care l-a avut in Insula Iubirii ca incantat-o foarte mult.

'Știu să fiu frumoasă și senzuală fără a folosi cuvinte pentru asta', a declarat Maria Ilioiu intr-un interviu.

La prima sa apariție la Insula iubirii, Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria Ilioiu, după ce roșcata i-a arătat latura sa sinceră și lipsită de inhibiții.

În cel de-al treilea sezon, Maria i-a furat inima și mințile lui Aurel, care venise pe 'Insula Iubirii' alături de iubita sa, Alexandra.

Maria Ilioiu are o viață tumultoasă, nu doar pe plan profesional, ci și personal.

Fosta ispita de la Insula Iubirii recunoștea în urmă cu ceva timp că are o relație toxică cu iubitul ei, deoarece se ceartă foarte des cu el și aproape de fiecare dată se și despart.

"Suntem individualisti. Avem case separate. Baietelul este acasa cu bunicii. Copilul e deja făcut. Arătăm ţiplă. La fiecare ceartă ne şi despărţim.. .Suntem impulsivi", a spus Maria Ilioiu referitor la relatia tumultoasa pe care are cu iubitu sau.

Insa viata Mariei Ilioiu a fost marcata si de intamplare nefericita. A avut un accident. A lovit-o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul  a agăţat-o cu oglinda maşinii.

Maria spune ca nu îsi mai aduce aminte nimic, a rămas inconştientă, s-a trezit în spital după doua zile.

La sezonul 6 Bravo ai stil de la Kanal D, alaturi de Maria Ilioiu mai participa pana acum, Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman si Raluca Tănase, din trupa „Bambi”.
MAI POTI CITI