Treceți la conținutul principal

MESAJE de Anul Nou 2020 pentru iubit frumoase amuzante si deosebite

Topicuri LSA asociate articolului: cele mai frumoase mesaje de anul nou pentru iubit, mesaje de anul nou 2020 poze, mesaje de anul nou 2020 imagini haioase, mesaje de anul nou crestine, mesaje de anul nou in engleza, mesaje de anul nou frumoase si amuzante.

TOP CELE MAI FRUMOASE MESAJE DE ANUL NOU 2020 (REVELION) PT PERSOANA IUBITA

* La mulți ani, iubitule! În viață să-ți fie totul lin și bun. Îmi voi trimite dorințele către stele: să ai totul acum și aici și totul pe Pământ să fie ușor și simplu pentru tine. Vreau ca toată viața să fii alături de mine, iubindu-mă!

* Dragul meu, fie ca 2020 să-ți ofere fericire, dragoste, harul lui Dumnezeu, prosperitate și sănătate. Această iarnă să devină pentru tine începutul unei vieți noi, extrem de vesele.
mesaje de anul nou 2020 scurte si frumoase pentru persoana iubita

* As vrea ca in noul an sa continuam aceasta poveste frumoasa de dragoste care parca nu se va sfarsi niciodata. La multi ani!

*  Dacă dorința mea de Anul Nou se va îndeplini înseamnă că vom fi împreună și anul viitor. Privesc din nou cu nerăbdare către un nou an plin de iubire și fericire alături de tine. La mulți ani!

* Miracolul unui nou an se apropie cu repeziciune însă nu se poate compara cu miracolul vieții mele care ești tu. Te iubesc din ce în ce mai mult odată cu trecerea fiecărei secunde, ore, zile, săptămâni, luni, iar iubirea noastră devine mai profundă odată cu trecerea anilor.

* Pentru tine voi incerca incepand cu anul care vine sa devin o persoana mai buna, o persoana care nu te va lasa niciodata singur si care te va insoti pe tot drumul lung al vietii.

* În așteptarea minunilor de Revelion, felicitări pentru tine, dragul și iubitul meu! Nu vreau să te văd vreodată supărat, ci doar împăcat, plin de tandrețe și inspirație. Să ai azi cea mai minunată dispoziție din viață. Un An Nou fericit! Realizează că viața este plăcută și frumoasă!

* De Anul Nou visurile tale se pot materializa asa ca gandeste-te la mine cand iti vei pune o dorinta. La multi ani!

* Celei mai magice persoane din viața mea nu pot decât să îi doresc toate bucuriile din lume și cât mai multă sănătate că de restul dorințelor sale mă voi ocupa eu. La mulți ani magia vieții mele!

* Casa este deja decorată în ajunul Revelionului. Vreau să știi că simt atâta căldură când sunt cu tine, ca în iulie. Să ai un An Nou fericit, care o să ne lumineze casa!

Aceasta a fost alegerea noastra de mesaje de anul nou de dragoste pentru iubit, pentru persoana iubita pentru 2020!