Sf NICOLAE Mesaje felicitări La Multi Ani. Urâri deosebite pentru Moș Nicolae. Nume Derivate Nicolae.

Urări deosebite de La Multi Ani pentru Sf Nicolae apreciate pozitiv pe forumurile cu urări de ziua onomastică Sf Nicolae, felicitări de Sf Nicolae facebook etc.


MESAJE, urări de MOȘ NICOLAE, felicitări, SMS de Sfântul Nicolae 6 decembrie când toți cei care poartă numele de Nicolae, Nicoleta, Nicușor, Niculiță, Niculina, Nicu, Nicole și alte derivate ale acestora își serbează ziua numelui.

* Cu ocazia sfanțului Nicolae iți doresc multa sănătate, fericire si nu in ultimul rând multa bucurie in viată! Să fii iubit si să ai parte numai de lucruri frumoase!

* Crede in ceea ce te poate face fericit(ă)! Este doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau încă de la primul Moș Nicolae. Gândeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!
mesaje urari de ziua onomastica sf nicolae

* Anul acesta Moș Nicolae iti va lasă la geam un pupic de la mine… Sufla pe geam sa se aburească, iar daca nu vei reusi sa-l vezi, fie, vino la mine sa ti-l mai dau odată… in direct.

* Cu ocazia Santului Nicolae va doresc sa aveți parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.

* Lustruiește-ti ghetele si după… mergi la culcare! Nu contează ca ești singura… Moș Nicolae va veni si iți va pune in ghetuțe doar zâmbete si voie buna… sa le împarți apoi in stingă si in dreapta. Si eu o sa vreau un zâmbet! Sa-mi păstrezi unul!

* Mos Nicolae amenință cu venirea sa, acuma e momentul sa va spălați odată ghetuțele.

* Fie ca din aceasăa zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani

* L-am trimis aseară pe moș la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea…. si numai alături de mine o vei avea, caci asa era pachetul complet!

* Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!

* De Sfântul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri si cu lipici la fericire.

* Moș Nicolae sa iți umple cizmulițele doar cu bucurii, noroc si succese!

* La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!

* Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae iți urez un călduros „La Mulți Ani”!

* Este noaptea lui Moș Nicolae, așa ca pregătește-ti ghetuțele. In primul rând spaaalaaa-leeeeeeee!