OBIECTE NOROCOASE CE SE POARTA DE REVELION ÎN FUNCȚIE DE ZODIE CA SA AI NOROC

WIKI: LISTA cu obiectele norocoase pe care în funcție de zodie trebuie să la porți la tine de REVELION pentru a avea noroc în Anul Nou care vine


O veche tradiție răspândită peste tot in lume si care vine din trecut spune că de Revelion trebuie să avem un accesoriu de culoare roşie.

Această culoare reprezintă pasiune, noroc şi are puterea de a atrage forţele binelui, pentru a incepe noul an cu optimism şi cu veşti bune.

Pe lângă acest detaliu, astrologia vine in ajutorul nostru şi ne invata sfaturile horoscopului cu privire la ce obiect trebuie neapărat să avem la noi, in funcţie de zodie, in noaptea de Revelion pentru a ne merge bine tot anul şi pentru a prospera in lunile care vin.
obiecte norocoase pentru revelion in functie de zodie si horoscop

Ce obiect trebuie să aibă la ei Berbecii in noaptea de Revelion: Berbecii trebuie să poarte o bijuterie din aur, care să iasă in evidenţă şi care să ii facă unici. in seara de Revelion berbecii vor fi astfel cei norocoşi şi le va merge bine tot anul.

Astrele spun că nu este bine ca nativii din zodia Berbec să plece repede de la petrecere, deoarece seara se anunţă plină de surprize şi de lucruri neaşteptate, pe care nu trebuie să le rateze nicicum. 

Ce obiect norocos trebuie să aibă la ei Taurii de Revelion: Taurii trebuie să aibă o listă a dorinţelor in geanta pe care o vor purta, pentru ca spiritele să le îndeplinească şi să le aducă un an prosper, plin de reuşite şi de mult noroc. 

Ce obiect trebuie să aibă la ei Gemenii de Anul Nou  Gemenii trebuie să aibă de Revelion o bancnotă de 200 de lei.

Astrele spun că atunci cand ceasul va bate la miezul nopţii, banii se vor inmulţi de 5 ori şi norocul ii va însoți pe nativii din zodia Gemeni tot anul.

Este bine ca nativii zodiei Gemeni să işi indemne şi partenerii de viaţă să procedeze la fel, pentru ca norocul să se dubleze şi să nu mai părăsească niciodată locuinţa lor. 

Ce obiect trebuie să aibă la ei Racii: 22 iunie - 22 iulie  Racii sunt zodiile care trebuie să poarte neapărat un obiect strălucitor.

Acesta le va ajuta să işi accesorizeze ţinuta foarte bine, să fie in centrul atenţiei şi, mai mult decat atat, le va ajuta să aibă noroc tot anul.

Lucrurile sclipitoare sunt reprezentative pentru nativii din zodia Rac şi binele se va abate asupra lor pentru a le oferi un an cat mai bun şi mai frumos alături de toţi cei pe care ii iubesc.

Ce obiect norocos trebuie să aibă la ei Leii de Revelion Astrele spun că leii trebuie să poarte un trandafir chinezesc de culoare roşie, care va fi pus in buzunar sau in geantă şi pe care trebuie să il ţină in mană atunci cand incepe numărătoarea inversă.

Astfel nativilor zodiei Leu le va merge bine incă din prima zi din an.

Ce obiect norocos trebuie să aibă la ele Fecioarele de Anul Nou Fecioarele trebuie să aibă in buzunar un mic dar de la părinţi.

Cu siguranţă fiecare dintre noi are un lucru deosebit de la parinti, iar avandu-l la ei, Fecioarele se vor bucura cu desavarsire de implinirea tuturor dorinţelor pe care părinţii le-au rostit pentru ei, fiindu-le astfel bine pe parcursul intregului an. 

Ce obiect trebuie să aibă la ele Balanţele de Anul Nou: Balantele trebuie să aibă la ei un lucru mai excentric, ce nu va fi observat de nimeni dar care le va purta noroc la trecerea dintre ani şi astfel le va merge bine tot anul.

Este vorba despre lenjeria intimă, care trebuie să fie foarte sexy şi, neapărat, de culoare albă. 

Ce obiect trebuie să aibă la ei Scorpionii de Revelion Astrele spun că Scorpionii ar trebui să aibă la ei un trifoi, care ii va proteja la trecerea dintre ani şi va face in aşa fel incat să despartă binele de rău şi să acapareze tot norocul pentru a-l oferi celui care il poartă.

Scoprionii care vor avea cest obiect la ei in noaptea dintre ani vor fi cei mai norocoşi oameni de la petrecerea de Revelion şi o aură luminoasă se va cobori asupra lor.