Treceți la conținutul principal

Parere Magazine MOTOR JEANS ROMANIA: personal de porc si politica de returnare jegoasa

Parerea noastra este ca magazinele Motor Jeans Romania sunt niste jeguri comerciale, populate cu personal de cea mai joasa speta, cu articole de cea mai proasta calitate plus o politica de returnare care nici nu exista.

La asta mai adugam ca ceea numeste Motor Jeans Romania magazin online este cea mai oribila prezenta online de acest gen.

Un magazin online din la inceputul anilor 2000, plin de Flash, care nu este adaptat pentru mobil si este si nesigur deoarece este HTTP si nu HTTPS, deci orice tranzactie bancara este supusa RISCURILOR!
motor jeans romania recenzii de porc pe forumuri

Revenind, aceasta parere este bazata pe experienta avuta de Craciun 2019 de un cititor care a achizitionat un articol vestimentar din magazinul Motor Jeans din City Park Mall Constanta si care a avut o experienta absolut dezgustatoare cu personalul si modul de a face afaceri a patronilor acestei francize.

Cititorul a achizitionat un articol vestimentar avand incredere in promisiunea vanzatoarei ca daca acesta nu va avea marimea (care dupa informatiile "sigure" ale sclavetei de la tejghea era marimea ceruta)  potrivita ii va fi schimbat daca va fi returnat in magazin.

Este adevarat ca normele UE nu prevad decat faptul ca in magazinele fizice returnarea produselor se poate face obligatoriu doar in cazul unor defecte evidente, iar in rest ramane la latitudinea comerciantului, insa...

De exemplu, in urma experientei noastre cu cei din magazinele LC Waikiki procesul de returnare dureaza doar 5 minute fara niciun comentariu si cu banii returnati pe loc.

Insa la Motor Jeans ai cumparat ceva ce ti-a fost garantat ca este conform cu cerintele tale, si s-a dovedit ca nu este asa, adio bani, adio alt produs, doar sa dai un "ban in plus" si iti poti alege altceva mai scump!

Acesta este nivelul actual al comerciantilor din Romania chiar si in marile mall-uri.

Si nu este o reclama la LC Waikiki ci doar realitatea: marii si adevaratii comercianti sunt OK, insa bisnitarii detinatori de francize iti vor face viata amara pe banii tai oricand si oriunde!!
MAI POTI CITI