Pareri Biblioteca Dafne stejar bardolino + negru lucios 359 cm primita de consumatori cu recenzii bune

Biblioteca Dafne stejar bardolino, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre rafturi biblioteca dedeman, biblioteca dedeman oferta, mobila biblioteca dedeman

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,60

Emoţia parerilor referitoare la Biblioteca Dafne stejar bardolino (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire- 0,59
Surpriza - 0,62

pareri recenzii biblioteca dafne stejar bardolino negru


Parerile negative referitoare la Biblioteca Dafne stejar bardolino sublineaza faptul ca din manualul de ansamblare lipsesc dimensiunile pentru comoda de jos ceea ce face mai dificila asamblarea.

In schimb parerile pozitive au ca principal aspect, faptul ca Biblioteca Dafne stejar bardolino este frumoasa, luminoasa, cu un design reusit si nu in ultimul rand, este ncapatoare, cu multe spatii pentru depozitare.

Biblioteca Dafne are dimensiuni generoase (359x50x207 cm), fiind potrivita pentru organizarea eficienta a obiectelor tale preferate: carti, suveniruri, elemente decorative, electronice si TV.

Usile din sticla cu sistem de inchidere cu balamale protejeaza nu doar fizic obiectele valoroase, dar si vizual, intrucat acestea sunt puse in evidenta tocmai de sticla lucioasa. Dimensiunile locului pentru televizor sunt 110x93 cm.

Numarul generos de rafturi inchise si deschise iti permite sa evidentiezi si sa organizezi lucrurile dupa propriile gusturi si preferinte.

Biblioteca Dafne este realizata din imbinarea prin design si montaj a 3 corpuri cu functionalitati si compartimentare diferita:
  • in partea stanga - vitrina cu dimensiunile 110.1x207x50 cm, cu doua usi din sticla neagra care acopera 4 rafturi, o usa din sticla transparenta care acopera 3 rafturi si 4 rafturi complet desoperite;
  • in partea inferioara - comoda TV cu dimensiunile 110.1x43.5x40 cm, cu un blat pentru sustinerea televizorului, doua rafturi descoperite si doua sertare actionate de un singur maner;
  • in partea superioara - o etajera cu dimensiunile 110.1x70.9x30 cm, cu o usa batanta cu deschidere in sus, care acopera un raft si doua rafturi complet descoperite;
  • in partea dreapta - dulap cu dimensiunile 138.1x207x40 cm, cu 10 rafturi descoperite, dispuse in partile exterioare, o usa care acopera doua rafturi si 3 sertare.

VEZI AICI SI ALTE OFRETE

Gasiti Biblioteca Dafne stejar bardolino + negru lucios 359 cm de vanzare in magazinele Dedeman la un pret aproximativ de 2000 lei.
noriel.ro