Pareri BLENDER VERTICAL Profesional BAMIX Superbox M200, 200 W un Mixer profesional apreciat pe forumuri.

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Pe forumurile si grupurile de discutie profesionale blenderul vertical profesional Bamix Superbox M200, 200 W este unul dintre miexerele apreciate pentru faptul ca nu face zgomote si este eficient din punct de vedere energetic.

Mixerul vertical Superbox M200 a fost realizat cu precizie de o renumita firma elvetiana Bamix.

Conform manualului de utilizare, mixerul vertical Superbox Bamix este potrivit pentru a bate albusurile, smantana, pentru a pregati maioneza, cocktail-uri, inghetata, serbeturi, piureuri, compoturi, tartare si alte feluri de mancare pe care sa le serviti celor mici.

Mixerul Bamix Superbox M200 nu face zgomot, este la indemana si extrem de compact.
Comentarii forum BLENDER VERTICAL Profesional BAMIX Superbox M200

Setul contine: mixer, lama in forma de stea, lama pentru slefuire, disc de amestecare, disc pentru macinare, disc pentru batere, lama pentru feliere, recipient de 900 ml. Acestea vor deveni elementele dumneavoastra preferate in bucatarie.

Lama de slefuire este potrivita atunci cand doriti sa preparati produse fibroase, carne cruda, peste, legume (telina), precum si pentru pregatirea dulceturilor.

Lama de batere este potrivita pentru spuma, crema rigida, sosuri, budinci si astfel produsele vor iesi pufoase.

Discul de amestecare se foloseste pentru prepararea cartofilor, a piurelui, a maionezei, omletelor, clatitelor, precum si a altor alimente moi.

Mixerul se poate regla in 2 trepte de viteza care va permit sa controlati complet rotirea lamelor.

In fabricarea setului de lame si discuri pentru mixerul profesional Bamix Superbox M200 a fost utilizat material din otel inoxidabil de inalta calitate care asigura siguranta, nu are mirosuri sau culori.

In cazul in care doriti sa utilizati mixerul pentru produse dure si in cantitati mari, este recomandat sa folositi a doua treapta de viteza.

Pentru ingrediente lichide in cantitati mici si pentru prepararea produselor moi, de exemplu frisca, maioneza, este recomandat sa utilizati trepta I de viteza.

Atunci cand amestecati, plasati vertical mixerul in recipientul de amestecare pe partea inferioara a acestuia. Dupa cateva secunde de lucru, inclinati usor varful intr-un unghi si faceti miscari lente in directia sus-jos.

Ulterior, apropiati varful pe partea inferioara a recipientului si amestecati produsul in functie de dorintele proprii.

Atunci cand este utilizat pentru maruntire, este recomandat sa rotiti lent in jurul recipientului, nu cu putere si sa acoperiti recipientul cu palma pentru a preveni stropirea. De asemenea, este recomandat sa repetati acest proces pana cand obtineti o compozitie omogena.

Daca doriti sa amestecati lichide, este indicat sa introduceti varful mixerului Bamix Superbox M200 in recipient si ulterior sa il porniti.

VERIFICA AICI PRETURILETrimiteți un comentariu