Pareri forumuri CAMERA Auto dubla DVR dual PNI Voyager S800M, full HD: Unghi larg de filmare

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Parerea comentariilor despre CAMERA Auto dubla DVR dual PNI Voyager S800M, full HD de pe forumurile cu topicuri despre camera auto dubla tip oglinda cu gps android, camere auto duble full hd, camera auto dubla tip oglinda:

a) Utilitatea produsului: 4,30 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,00 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu camerele auto PNI: 4,40 din 5
CAMERA Auto dubla DVR dual PNI Voyager S800M parerea forumurilor

Despre camera auti duala PNI Voyager S800M Full HD 1080p Dual Camera Display 2.3" Card 16Gb inclus parerea noastra este ca:
  • Inregistrezi tot ce se intampla pe drum si in autoturism, datorita celor doua camere.

  • In caz de soc (frana brusca, accident) clipul video este protejat la stergere;

  • modul parcare filmeaza la detectie miscare;

  • cardul de stocare micro SD este inclus, deci gata de drum;

  • poti dovedi imediat ca nu esti vinovat, in cazul unui accident;
CAMERA Auto dubla DVR dual PNI Voyager S800M, full HD asigura filmarea cu doua camere simultan

Datorita senzorului de imagine Sony IMX323, camera frontala poate inregistra imagini de o foarte buna calitate cu informatii din traffic si de pe traseul dumneavoastra.

Deasemenea, camera din interior inregistreaza imagini din intoriorul masinii, chiar si in conditii de lumina redusa, datorita celor 4 LED-uri IR.

Senzorul Sony IMX323 face parte din a treia generatie de senzori moderni cu iluminare din spate, iar acest lucru ofera performate ridicate in lumina scazuta, regleaza efficient numarul de cadre pe secunda si consumul de energie.

Procesorul de imagine al camerei este Novatek NTK 96658 si asigura ca functionarea camerei sa fie fluida, fara intreruperi, si fara ca acesta sa se supraincalzeasca.

Obiectivul camerei este compus din 6 lentile ce ofera un unghi larg de vizualizare si faciliteaza reproducerea unor imagini cat mai clare.

CAMERA Auto dubla DVR dual PNI Voyager S800M, full HD dispune de mai multe functii precum WDR, Inregistrare ciclica, Senzor de soc, Monitorizare parcare, Detectie miscare.

Functia WDR (Wide Dynamic Range) ajuta la inregistrarea imaginilor in conditii de lumina diferita (umbre, soare puternic, reflexii, etc) pentru a obtine o imagine cat mai clara si cat mai correct iluminata.

Inregistrarea ciclica este utila pentru evitarea umplerii cardului de memorie. Cand aceasta functie este activate, camera suprascrie automat fisierele cele mai vechi (cu exceptia fisierelor protejate), iar in acest fel cardul nu se va mai umple si camera va putea inregistra la nesfarsit.

Senzorul de soc (G-senzor) este declansat de socuri externe, cum ar fi in caz de accident, iar aceasta functie porneste inregistrarea si protejeaza fisierele pentru a nu fi suprascrise la inregistrarea ciclica.

Atunci cand aveti masina in parcare, activati modul de parcare pentru a putea inregistra imagini in caz de accident, vandalizare sau alt tip de coliziune.

Detectia de miscare functioneaza atunci cand camera este in modul de asteptare. Camera va porni automat inregistrarea atunci cand detecteaza un subiect in miscare.


Trimiteți un comentariu