PATRULE ANTI - CERSETORI O.G.V.P.P.F.A. Cluj - Napoca in autobuze si în pietele centrale

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Asociaţia Organizaţia Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale a început patrulele prin autobuzele şi staţiile CTP, împotriva cerşetorilor şi colindătorilor din CLUJ - NAPOCA.

Asadar, Asociaţia Organizaţia Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale (O.G.V.P.P.F.A.) și-a mutat atenția pe fenomenul de cerșetorie din mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca.

Până acum, Asociația O.G.V.P.P.F.A actiona în principal în Piața Avram Iancu, la slujbele religioase, unde menținea un climat de siguranță.
voluntari cluj patrule anti cersatori autobuze

Activitatea asociaţiei O.G.V.P.P.F.A. a redus numărul de grupuri şi persoane cu instrumente (colindători), care apelează la mila călătorilor în mijloacele de transport în comun şi în jurul staţiile C.T.P. Au acționat pe liniile 30, 25, 6, 35.

Mulți dintre copiii cu acordeoane au coborât la prima staţie, câţiva au reîncercat să se urca în mijlocul de transport următor, dar şi acolo au fost întâmpinaţi de voluntarii O.G.V.P.P.F.A.

La activităţile menţionate au participat membrii voluntari O.G.V.P.P.F.A. cu nr. identificare legitimaţie, respectiv: nr.1, nr.3, nr.2, nr.15, nr.16, nr.110, nr.111, nr.112, nr.114.

"Membrii voluntari ai O.G.V.P.P.F.A. sunt pregătiţi să observe, să sesizeze problemele observate sau provocările care vin din spaţiul public; direcţionându-le în vederea soluţionării acestora către instituţiile competente ale statului”, a precizat BUGA ALEXANDRU, Colonel de Poliţie în rezervă, Prim-Vicepreședintele Asociaţiei.

Organizaţia O.G.V.P.P.F.A. acţionează şi în Piaţa Unirii pe parcursul Târgului de Crăciun, "pentru activități de prevenire a faptelor antisociale".

Asociaţia Organizaţia Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale (O.G.V.P.P.F.A.).RO. are un contract de voluntariat semnat din anul 2013, valabil şi în prezent, cu Arhiepiscopia și Mitropolia Clujului, în conformitate cu art. 2 lit. a) si b) din Legea 195/2001.


Trimiteți un comentariu