Poti SLABI mancand la ore FIXE sunt de parere nutritionistii

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Dieta minune la ore fixe forum, mancatul la ore fixe ingrasa, dieta minune la ore fixe meniu sau
am slabit mancand la ore fixe sunt doar cateva din cele mai accesate topicuri de pe unele topicuri de nutritie.

Alimentația la ore fixe și respectând regula „3 mese principale și două gustări” îi conferă corpului, pe de o parte, siguranță, scoțând creierul din modulul de luptă și, pe de altă parte, accelerează metabolismul, făcând ca arderile să aibă loc practic pe toată perioada zilei.

Astfel, o dietă urmată cu respectarea orelor fixe te va ajuta să elimini kilograme fără să pierzi din masa musculară.
dieta la ore fixe pareri forum

Mâncatul la ore fixe este potrivit persoanelor care au un stil de viață liniștit, cu program previzibil și care își permit ca, la momentul stabilit, să își ia pauză de masă.

Orele fixe destinate meselor ți le poți stabili în funcție de propriul program, dar respectând următoarele reguli:

1) Micul dejun: până în ora 9:00

2) Masa de prânz: până în ora 14:00 (dar nu mai devreme de ora 12:00)

3) Cina: cu cel puțin trei ore înainte de a te culca. Ține cont de faptul că metabolismul încetinește, așa că încearcă să iei ultima masă a zilei devreme.

ATENTIE! Este vital ca alimentele din farfurie să fie sănătoase (fără prăjeli, fără mezeluri și semipreparate, fără dulciuri din comerț și fără sucuri carbogazoase) și mesele să fie luate pe îndelete, nu în grabă.

În felul acesta, organismul are timp să își dea seama când a consumat suficient și să transmită creierului semnalul de sațietate la timp.

Un alt avantaj al programului alimentar riguros la ore fixe este faptul că te disciplinează și nu îți mai permiți abateri între mese.

Atunci când știi că ai gustări la ore fixe, ți-e mai simplu să reziști poftelor și tentațiilor, mai ales că mesele sunt dese și nu amâni foarte mult momentul.

Atenție! În perioadele dintre mesele principale și gustări, tot ceea ce poți consuma este apa. Nu ceaiuri și nu cafea, chiar dacă acestea sunt fără zahăr!

Pentru a slăbi mâncând la ore fixe și nu numai, ar trebui să te limitezi la consumul a 1.500 de calorii zilnic și, neapărat, să faci sport cel puțin de două-trei ori pe săptămână


Trimiteți un comentariu