Treceți la conținutul principal

PREDICTII ASTRALE 2020. Previziuni evenimente astrale importante in 2020 conform HOROSCOPULUI

Predictii astrale 2020 zodii, cele mai importante evenimente astrale conform horoscopului 2020 si cum afecteaza ele viata nativiilor din toate zodiile.

Previziuni astrologice 2020 

1) Marea Conjunctie Jupiter-Saturn in Varsator care are loc pe 21 decembrie 2020

Planeta Jupiter inseamna expansiune, iar planeta Saturn inseamna contractie. Jupiter este larg, Saturn indeamna la limitare.

Jupiter spune DA, Saturn spune NU. Dar cand cele doua astre se intalnesc in Univers intr-o conjunctie, vom intra simultan in ambele energii si vom fi ajutati sa facem pasi realisti si bine planificati (Saturn) spre cresteri uluitoare (Jupiter).
previziuni 2020 cristina demetrescu zodii

Vei avea idei mari alaturi de un plan solid ca sa le transformi in ceva real.

Pentru ca are loc in Varsator, conjunctia nu este despre a realiza ceva doar de dragul de a realiza, ci despre a influenta luma si viitorul cu schimbari facute in moduri unice, pline de semnificatie, pozitive si durabile.

2) Jupiter in conjunctie cu Pluto in Capricorn in datele de 4 aprilie 2020, 30 iunie 2020, 13 noiembrie 2020

In 2020, Jupiter cel plin de oportunitati se va intalni pe cer cu transformatorul Pluto de trei ori, umplandu-ne cu pasiune si cu tone de energie pozitiva.

Aceste planete vor fi in ambitiosul Capricorn fapt ce le va directiona energia spre cariera si scopuri personale.

Jupiter este cea mai benefica planeta a astrologiei si rarele sale intalniri (aspecte) cu Pluto ofera noroc si oportunitati cand ne ocupam de scopurile noastre la modul serios.

3) Eclipsa Lunara in Capricorn pe data de 5 iulie 2020

Aceasta este ultima eclipsa ce va avea loc pe axa Rac-Capricorn pana in anul 2027.

Acum, la finele acestei serii de eclipse de doi ani ce releva lantul de subiecte du-te vino dintre familie versus cariera ce va culmina cu aceasta eclipsa de penumbra, ti se cere sa reflecti la obiectivele pe care le-ai tot amanat pentru tine si sa te gandesti daca ele mai inseamna sau nu ceva pentru tine.

Vei vedea ca unele prioritati s-au schimbat sau alte aspecte de viata sunt mult mai pline de sens pentru tine acum.

4) Saturn in conjunctie cu Pluto in Capricorn pe data de 12 ianuarie 2020

Saturn in conjunctie cu Pluto reprezintaevenimentul de baza al astrologiei anului 2020.

Saturn si Pluto nu s-au mai intalnit in acest fel de acum 38 ani.

Cand planeta realitatii si restrictiilor (Saturn) se aspecteaza in conjunctie cu planeta controlului si transformatilor (Pluto) in zodia pragmatica Capricorn, cu siguranta ne putem astepta la o energie serioasa care sa ne forteze sa lasam deoparte unele parti familiare din viata noastra.

Sunt aspecte de care tinem cu dintii si care ne ingreuneaza si ne tin pe loc.

Saturn in conjunctie cu Pluto este despre a realiza de ce trebuie sa scapam. Poate fi un aspect dureros, care poate implica munca serioasa dar este despre a ne elibera pe noi si viitorul nostru, deci merita.

Topic-uri asociate: maria ghiorghiu previziuni 2020, cristina demetrescu previziuni 2020, carmen harra previziuni 2020, anatol basarab previziuni 2020
MAI POTI CITI