Program TV de REVELION 2020 la Antena 1 Revelionul Starurilor tine pana pe 1 ianaurie 2020

Trimiteți un comentariu
Program  Revelion Antena 1 pe 31 decembrie 2019 

“Revelionul Starurilor” 2020 de la Antnea 1 cu Dan Negru începe la 22.15 și ține până aproape de 4 dimineața!

Una dintre surprizele revelionului Antena 1 2020 va fi trupa Azur, celebră încă dinainte de 1989, cu piese ca “Mona”, “Cenușăreasa” ori “În stație la Lizeanu”.

Dar pana atunci distracția la Antena 1 de Revelion 2020 începe la ora 20.00 cu “Show și așa”, un spectacol ale cărui gazde sunt Mirela Vaida, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Sarcina celor trei, de a “evolua” în deschiderea “regelui Revelioanelor”, Dan Negru, care ajunge anul acesta la al 20-lea Revelion prezentat, nu e ușoară, dar s-au pregătit serios pentru această seară specială.

ce vedem de revelion 2020 la antena 1

Vedete iubite de marele public și invitați speciali vor urca pe scenă și, timp de două ore, vor încinge o superpetrecere în prag de An Nou.

Vedetele care participa la Revelion 2020 se vor împărți în două tabere – una condusă de Mirela Vaida, cealaltă, de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu – și se vor “duela” în probe haioase.

Maria Dragomiroiu, Daniela Condurache, Maria Cârneci, Diana Matei, Constantin Enceanu, Dinu Iancu Sălăjanu, Grigore Gherman și Cornel Borza vor forma echipa “popularilor”, condusă de Liviu și Andrei, în timp ce Oana Sîrbu, Bella Santiago, Elena Ionescu, Amna, Jo, Mihai Trăistariu, Liviu Teodorescu și Alex Vasilache vor face parte din echipa artiștilor pop, având-o ca lider pe Mirela.

Dan Negru prezintă pentru a 20-a oară Revelionul la Antena 1 Emisiunea urmează întrucâtva același tipar, în sensul că artiști iubiți, invitați ai prezentatorului, sunt împărțiți în echipe, fiecare cu misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștilor. Iar în spatele celor 10 măști spectaculoase – printre care maimuța Rafiki din “Lion King” și vrăjitoarea Ursula din “Mică sirenă” – vor fi celebrități dintre cele mai neașteptate.

Printre vedetele care participa la Revelionul lui Dan Negru si care trebuie să ghicească măștile sunt Irina Loghin, Laura Lavric, Anna Lesko, Ozana Barabancea, Monica Anghel, Ruby, Anda Adam, Daniela Crudu, Alex Velea, Cristi Iacob, Șerban Copoț, Jean de la Craiova, Marcel Pavel, Romică Țociu și Gelu Voicu.

Program Revelion Antena 1 pe 1 ianuarie 2020 

În prima zi a noului an 2020, de la ora 12.45, nea Mărin ne așteaptă la Antena 1 pentru show-ul de divertisment “Nea Mărin – 50 de ani de joc: Tradiții și obiceiuri”.

“Dansul mi-a dat tot, iar eu dau tot dansului”, spune îndrăgita gazdă a emisiunii, care aduce pe micul ecran jocuri din Oltenia, Transilvania și Moldova, “împletite” cu vocile răsunatoare ale invitaților – Petrică Mâțu Stoian, Mioara Velicu, Gelu Voicu și Taraful Lăutarii din Teleorman.


Trimiteți un comentariu