RUGĂCIUNE puternică care te ajută să rămâi ÎNSĂRCINATĂ cu efect imediat

De la rugaciune sa ramai insarcinata, rugaciune sa fiu insarcinata la interese pentru rugaciune sa raman insarcinata, rugaciune pentru mama insarcinata, rugaciune pentru sotia insarcinata, pe forumuri si grupurile de discutii acest subiect este unul intens dezbatut.

Multe femei işi doresc un copil, însă nu ramân însărcinate, în ciuda tuturor tratamentelor medicale pe care le fac.

Asadar, ori de câte ori simți că te copleșește acest lucru și că te afli în această situație, nu uita că și credința are un rol imens în viața noastră și reprezintă un aspect de care ar trebui să ținem cont mai mult și mult mai des.
rugaciune puternica sa fiu insarcinata cu efect imediat

Ori de câte ori te gândești că este totul pierdut, pentru că nu poți avea un copil rostește puternica rugăciune facatoare de minuni de mai jos:

Doamne Dumnezeule, Atotştiutorule,

Cel ce numai cu cuvântul Tău ai făcut cerul şi pământul cu toate cele ce sunt într-însele;

Dumnezeule, Cel ce ai zis făpturilor Tale să crească şi să se înmulţească,

Tu cel ce ai binecuvântat pe Sara, soţia lui Avraam, şi la bătrâneţile ei a născut pe Isaac, şi ai dăruit Anei, ce era stearpă, pe Samuil Prorocul şi alţi copii, dă-mi şi mie roadă pântecelui meu, şi nu mă lăsa să rămân pururea de ocară şi urgie oamenilor.

Adonai, Doamne Savaot, Tu Care ştii ocara nerodirii mele, dezleagă-mi durerea inimii mele, deschide pântecele meu, şi pe cea neroditoare arat-o roditoare cu Atotputernicia Ta...

Şi orice voi naşte: fecior ori fecioară, o voi închina Sfinţiei Tale cu toată inima, dăruind-o Bisericii Tale pentru a-Ți sluji pururea acolo. Amin