RUXANDRA Luca de “Neatza cu Razvan si Dani”, este insarcinata în 4 luni cu BEBE 3

Trimiteți un comentariu
Wiki de cancan monden: Ruxandra Luca, reporter special la “Neatza cu Răzvan și Dani”, este însărcinată în patru luni și a ales să dezvăluite secretul intim printr-un articol postat pe blogul său personal.

Gandurile așternute sunt extrem de emoționante și au dezvăluit cum a reacționat atunci când l-a văzut prima dată pe bebe la ecograf.

Conform biografie personale, RUXANDRA Luca, frumoasa vedetă de la Antena 1 TV mai are doi băieți împreună cu soțul ei, iar Crăciunul 2019 va fi și mai special pentru toți patru… cinci, cu minunea care se dezvoltă în pântecele mamei sale.
wiki biografic ruxandra luca insarcinata bebe 3

"În burta asta cam lipită de coaste crește de aproape 16 săptămâni un pui de om. N-o fi mare burta, dar nici puiul nu-i prea mare, cam cât un măr, să zicem, dacă mărul ar avea mânuțe, piciorușe și o inimioară care să bată.

Aș vrea să spun că sunt fericită și atât, dar mai sunt și tare emoționată. Mi-e teamă de tot ce știu și de tot ce nu știu. 

Până la ecografia de 12 săptămâni, nici n-am putut să cred că sunt însărcinată, că se întâmplă cu adevărat, deși greața cumplită, oboseala și durerile de cap și de burtă, toate arătau schimbările mari prin care trecea corpul meu. 

Abia când am văzut la ecograf copilul din mine, al treilea copil al meu, conturat ca un pui de om și nu un simplu bob de mazăre, am plâns ca și cum m-al fi trezit din vis. (…). 

Mi-e teamă, mi-e drag, mi-e bucurie, mi-e emoție, mi-e iubire. ❤️ (…)”, a scris Ruxandra Luca pe site-ul sau personal www.ruxandraluca.ro/asteptam-bebe-3


Trimiteți un comentariu