SOC! DIAVOLII LGBT au facut spectacol in CATEDRALA Sfantul STEFAN din Viena

Trimiteți un comentariu
notino.ro
BLASFEMIE in cea mai faimoasa CATEDRALA din Viena, acolo unde catedrala a fost sală de spectacol pentru un eveniment LGBT, organizat cu ocazia zilei mondiale de lupta împotriva SIDA.

Diavoli, dansatoare cu pieptul gol, cu coarne și salopete din latex, catarame cu cranii, travestiți, pene, lumânări, muzică electronică și fum roșu.

Și peste toate, crucifixuri, veșminte preoțești și felinare. Vedeta spectacolului a fost travestitul Conchita Wurst, câștigătoarea Eurovision 2014.

In acest fel jalnic si blasfemiator a arătat Catedrala Sfântul Ștefan, în data de 30 noiembrie 2019.
blasfemie si dezmat lgbt intr-o catedrala cunoscuta din europa

Organizatorul spectacolului LGBT, celebrul activist homosexual Gery Keszler, a mulțumit cardinalului Schönborn pentru generozitatea sa, considerând că spectacolul de strângere de fonduri pentru victimele HIV din acest an va fi un succes.

Presa afirma ca austriecii nu sunt de acord cu această inițiativă a bisericii catolice și consideră că este o blasfemie groaznica. 

„Cardinalul Christoph Schönborn intenționează din nou să desacralizeze Catedrala Sf. Ștefan cu lucruri abominabile homosexuale. Un anumit domn Gery Keszler este organizatorul blasfemiei numite „bal de viață ”, un eveniment gay de strângere de fonduri, și o orgie. Este un prieten apropiat al cardinalului Schönborn”, a declarat un austriac, care a dorit să-și păstreze anonimatul, pentru site-ul LifeSiteNews.

De altfel, in 2018, acelasi cardinal Schönborn a fost criticat pentru că a permis și a participat la evenimentul din catedrală.

Părintele Johannes Maria Schwarz a publicat un articol pe site-ul Kath.net criticând utilizarea catedralei pentru evenimentul secularist.

El a susținut că, deși banii s-au îndreptat către o cauză bună - un spital HIV din Africa de Sud, această casă a lui Dumnezeu, „inima Vienei Catolice”, a fost transformată într-o „sală polivalentă”.

Evenimentul LGBT poate demonstra foarte bine „moartea unei Biserici slăbite”, a adăugat acesta.


Trimiteți un comentariu