TEODORA BECALI e Insarcinata! Gigi BECALI va fi BUNIC! BOTEZ de milioane.

Trimiteți un comentariu
Cancanul monden a zile este anuntul ca Gigi Becali va fi BUNIC. Teodara Becali (varsta 24 ani) este insarcinata.

Gigi Becali este în culmea fericirii, şi-a măritat fata cea mare, pe Teodora, iar la scurt timp a aflat vestea cea mare, va deveni bunic.

Proaspăt căsătorită, tânăra va aduce pe lume primul său copil şi primul nepot pentru patronul FCSB-ului. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de revista CIAO.RO

În primă fază, Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a negat că Teodora Becali ar fi însărcinată.

Dar, de Crăciun, latifundiarul Gigi Becali a confirmat faptul că va deveni bunic. Milionarul a povestit și cum a aflat vestea cea mare.

teodora becali gravida cu nepotul lui gigi becali


"M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!", a declarat Gigi Becali pentru Antena Stars.

Mihai Mincu, soţul Teodorei Becali a declarat că in prima instanta "din păcate, nu este adevărat", dar că îşi doreşte foarte mult o familie. Au încercat să ţină totul departe de ochii şi urechile curioşilor, dar latifundiarul le-a stricat planul! Aia e!

„Din păcate, nu este adevărat. Teodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți”, a spus Mihai Mincu

Teodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu, la mijlocul lunii octombrie. Într-o joi au făcut cununia civilă, iar în prima sâmbătă au rezolvat-o pe cea religioasă, urmată de o mega-petrecere de nuntă la Palatul Snagov.

Teodora a stabilit, atunci, noul record național la încasări. Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, fata lui Gigi Becali a câștigat, într-o singură noapte, o avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă, aproximativ un milion de euro.

Daca nunta Teodorei cu Mihai Mincu a fost fabiuloasa, atunci trebuie cu siguranta sa ne asteptam la un BOTEZ de milioane, mai ales daca Gigi Beclai va avea un NEPOT!


Trimiteți un comentariu