THEO ROSE biografia de la muzica la vedeta in Bravo, ai stil! Celebrities

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Vezi care este biografia THEO ROSE (22 de ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are artista THEO ROSE. Cele mai frumoase poze ale THEO ROSE le gasiti pe pagina ei de Instagram: https://www.instagram.com/theorose.official/

Posesoarea unei adevarate voci fenomen, artista Theo Rose a debutat pe scenă de la o vârstă fragedă, interpretând melodii din repertoriul popular.

Pe numele sau real Theodora Maria Diaconu, nascuta pe 08.08.1997, prahoveanca si talentata, Theo Rose incepe sa cante de la varsta de 4 ani si debuteaza pe scena cantand muzica populara.

wiki theo rose biografia unei vedete bravo ai stil


De la vârstă de 11 ani Theo Rose iși descoperă cu adevarat pasiunea pentru muzica ușoară, fiind apreciată de public și jurii de specialitate, obțînând numeroase premii și trofee la diferite concursuri.

Conform wiki-ului artistic Theo Rose a devenit cunoscută publicului larg chiar la Kanal D, prezentând, alături de Dan Bordeianu, emisiunea “KIDSing“, în anul 2014.

Single-urile de impact lansate de Theo Rose, precum “Pe bune“, “Awella“, “În locul meu“, sau “Aprinde luna“, aduna impreuna milioane de vizualizări în mediul online.

"Până în acest moment, nu am acordat foarte mare importantă stilului pentru că, artist fiind, la concerte, dispuneam de ajutorul stiliștilor. Ulterior, am înțeles că stilul nu este doar despre cum te îmbraci, ci despre ceea ce reprezinți tu, un <whole package>. Așa că mi-am zis că eu voi crește odată cu intrarea mea în competiția <Bravo, ai stil! Celebrities>”, declara Theo Rose intr-un interviu.

Insa colaborarea lui Theo Rose cu cei de la Kanal D nu este singulara. Eleva in clasa a XII-a la Liceul “Dinu Lipatti” din Bucuresti, Theo Rose, a devenitl acel moment prezentatoarea show-ului “KIDSing” de la Kanal D alaturi de Dan Bordeianu.

Finalista a show-ului “Te cunosc de undeva”, sezonul 9, Theo Rose a prezentat alaturi de Pepe si Dorian Popa, emisiunea de vara “ Gashka Mare”, a trustului Antena 1.


Trimiteți un comentariu