TRAGEDIE! IUBITA fotbalistului Adrian Cristea in COMA la spital. Daniela Olos accident MISTERIOS.

Trimiteți un comentariu
notino.ro
SOC! Actrita Daniela Oloş (39 de ani) din Buzău, fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, se află în comă la Spitalul Judeţean din Ploieşti, rănită grav într-un accident de tren.

Împrejurările în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, anchetatorii luând în calcul ipoteza că Daniela Olos a căzut din tren.

Potrivit aceloraşi surse, familia tinerei Daniela Oloş le-ar fi spus anchetatorilor că aceasta avea, în ultima vreme, „gânduri ciudate şi căuta un duhovnic”.

Conform biografiei, Daniela Oloş a apărut în cel mai recent sezon iUmor, unde nu a reuşit să convingă juriul cu numărul ei.
wiki diana olos accident cu iubita lui adrian cristea

Olos a avut un număr de stand up în care s-a autoironizat, însă doar Delia a fost cea care i-a apreciat umorul.

Daniela Olos a avut o relaţie scurtă cu fotbalistul Adrian Cristea, în urmă cu aproximativ cinci ani.

Alături de o prietenă, Daniela Oloş şi-a făcut o trupă de comedie cu numele „Helău Pissy”, scriu jurnaliştii de la Click. Daniela Oloş spera să dea lovitura în showbiz.


Filmul cu Daniela Olos la iUMOR

Poliţia Transporturi Feroviare a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Deocamdată poliţiştii nu pot spune cum de a ajuns tânăra în această situaţie. 

Surse apropiate de anchetă susţin că femeia ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, în seara zilei de marţi, 10 decembrie, şi a coborât în staţia CFR Ploieşti Sud.

De acolo Daniela Oloş a luat un alt tren în direcţia Mizil.

Nu se ştie, până la acest moment, cum a ajuns tânăra pe liniile de cale ferată dintre halta Tomşani şi halta Cricov, având în vedere că trenul respectiv nu are staţie în aceste localităţi.


Trimiteți un comentariu