TRAGEDIE! IUBITA fotbalistului Adrian Cristea in COMA la spital. Daniela Olos accident MISTERIOS.

SOC! Actrita Daniela Oloş (39 de ani) din Buzău, fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, se află în comă la Spitalul Judeţean din Ploieşti, rănită grav într-un accident de tren.

Împrejurările în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, anchetatorii luând în calcul ipoteza că Daniela Olos a căzut din tren.

Potrivit aceloraşi surse, familia tinerei Daniela Oloş le-ar fi spus anchetatorilor că aceasta avea, în ultima vreme, „gânduri ciudate şi căuta un duhovnic”.

Conform biografiei, Daniela Oloş a apărut în cel mai recent sezon iUmor, unde nu a reuşit să convingă juriul cu numărul ei.
wiki diana olos accident cu iubita lui adrian cristea

Olos a avut un număr de stand up în care s-a autoironizat, însă doar Delia a fost cea care i-a apreciat umorul.

Daniela Olos a avut o relaţie scurtă cu fotbalistul Adrian Cristea, în urmă cu aproximativ cinci ani.

Alături de o prietenă, Daniela Oloş şi-a făcut o trupă de comedie cu numele „Helău Pissy”, scriu jurnaliştii de la Click. Daniela Oloş spera să dea lovitura în showbiz.


Filmul cu Daniela Olos la iUMOR

Poliţia Transporturi Feroviare a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Deocamdată poliţiştii nu pot spune cum de a ajuns tânăra în această situaţie. 

Surse apropiate de anchetă susţin că femeia ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, în seara zilei de marţi, 10 decembrie, şi a coborât în staţia CFR Ploieşti Sud.

De acolo Daniela Oloş a luat un alt tren în direcţia Mizil.

Nu se ştie, până la acest moment, cum a ajuns tânăra pe liniile de cale ferată dintre halta Tomşani şi halta Cricov, având în vedere că trenul respectiv nu are staţie în aceste localităţi.


Comentariile si parerile nu sunt permise.