Wiki ANSU FATI. Biografia iubitei vedete tinere de la FC BARCELONA

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Biografia Ansu Fati, jucatorul Barcelonei care a ajuns sa fie cel mai tanar marcator din LIGA CAMPIONILOR (foto instagram @ansufati)

CatRadio din Spania dezvaluie ca Ansu Fati are pregatit un salariu anual de 1.500.000 euro daca va reusi sa isi castige locul in echipa Barcelonei.

Potrivit wiki-ului oficial Ansu Fati s-a mutat din Guineea-Bissau în Spania la şase ani și joacă la Academia Barcelonei din 2012

Ansu Fati a debutat la echipa mare a catalanilor la data de 25 august, fiind cel mai tânăr jucător al Barcelonei după 1941.

Ansu Fati  este in acest moment cel mai tânăr jucător din istoria clubului spaniol care activează în cupele europene, avea varsta de 16 ani, 10 luni şi 14 zile atunci când a debutat
ansu fati biografia cu varsta salariu iubita

A devenit cel mai tânăr marcator al Barcelonei la data de 31 august, când a punctat în campionat în fața celor de la Osasuna

FIFA şi-a dat acordul pentru ca Ansu Fati să joace în naţionala Spaniei, acolo unde a debutat deja la tineret.

A semnat un nou contract cu Barcelona zilele trecute. Acordul inițial expira în 2022, iar acum înțelegerea durează până în 2024.

La FC Barcelona Ansu Fati a fost luat sub aripa sa protectoare de catre Messi.

Acum Ansu Fati a marcat la vârsta de 17 ani şi 40 de zile, doborând astfel recordul precendent apratinand lui Peter Ofori-Quaye, care a inscris la vârsta de 17 ani şi 195 de zile pe vremea când era la Olympiacos (sezonul 1997 – 1998).

"Il iubesc pe acest baiat. Incerc sa-l ajut si sa-l sustin. Este un fotbalist incredibil si are toate ingredientele pentru a reusii. Are talentul necesar pentru a devenii cel mai bun", spunea Leo Messi pentru FIFA.com.

Fratele lui Messi este omul de legatura dintre FC Barcelona si familia lui Ansu Fati. Rodrigo Messi a obtinut o marire substantiala de contract pentru tanarul fotbalist.


Trimiteți un comentariu