Treceți la conținutul principal

Wiki CANCAN cu Alexandra Grapa REGINA fitness-ului inselata cu Miss Irina

Vezi care este biografia Alexandra Grapa (ADA) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Alexandra Grapa. Cele mai frumoase poze ale  Alexandra Grapa le gasiti pe pagina ei de Instagram @alexandragrapa.

Cancan monden senzational: Alexandra Grapa (varsta 27 ani) în război cu Raffaello! Regina fitness-ului a fost sedusă şi înşelată cu Miss Irina!

Vi-l aduceți aminte pe Raffaello, salvatorul frumoasei Miss Irinei? Ei bine, după acel scandal monden senzational Raffaello a început o relaţie cu Regina Fitness-ului, pe nume Alexandra Grapa.
alexandra grapa biografie grasa si slaba

Însă în urmă cu câteva zile, Grapa a descoperit că Raffaello o înșeală! Cu cine credeți? Cu nimeni alta decat Miss Irina, acuză regina Fitness-ului.

Când era la sală, Alexandra Grapa primit de la o cunoştinţă care o postare a lui Raffaello pe Instagram: o poză cu el şi cu Miss Irina, femeia pe care a salvat-o şi cu care, pare-se că a început o relaţie.

Conform biografiei, Alexandra Grapa a fost numita Regina Fitnness-ului după ce a slăbit spectaculos într-un timp record.

Potrivit informatiilor de pe https://www.mavasports.com/ Alexandra Grapa are inaltimea de 170 cm si geutatea de 65 kg

A fi supraponderal la vârsta fragedă de 16 ani într-un oraș mic (Bacau) nu a fost o problemă până când Alexandra Grapa a trebuit să mearga la facultate (Universitatea Romano-Americana Bucuresti) și să aiba de a face cu alti oameni care nu o priveau bine fiind grasa.

Si astfel a inceput sa merga la sala si incerce prin miscare, multa miscare sub atenta supraveghere a antrenorului sa se redefineasca. Si se pare ca a reusit din plin!
MAI POTI CITI