WIKI Emanuel Ungureanu biografia unui USR-ist fost ADVENTIST care simpatizează cu Biserica Evanghelică și condamna Biserica Ortodoxă

Trimiteți un comentariu
WIKI MEDIA! FAKE NEWS in cazul medicului Mircea Beuran acuzat de fostul adventist deputat USR Emanuel Ungureanu.

Profesorul Mircea Beuran a fost acuzat, în cursul zilei de sâmbătă, de membrul partidului USR, Emanuel Ungureanu, că a dat foc unei paciente în blocul operator.

Fostul adventist clujean Emanuel Ungureanu (conform biografiei neoficiale) a convins și Ministerul Sănătății că profesorul ar fi provocat acest incident și că apoi a încercat să-l ascundă. Totul este un fals, susține prof. Beuran, și este ferm convins că instanța le va face dreptate.

emanuel ungureanu biografie adventist usr cluj


Din wiki-ul de presa aflam ca deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu și-a făcut un obicei de a denigra anumiți medici sau cadre didactice din România.

În ”plasa” deputatului adventist care urasete Biserica Ortodoxa au căzut rând pe rând medici de elită cărora Ungureanu nu s-a sfiit să le adreseze cuvinte denigratoare, motiv pentru care oamenii l-au acționat în instanță.

În 6 mai 2019, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză medicului Irinel Popescu, instanța considerând că deputatul USR  Ungureanu i-a afectat profesorului Irinel Popescu onoarea și reputația.

Până să devină deputat, USR -istul Emanuel Ungureanu era membru al cultului Adventist. 

În prezent, el se dezice de practicile și convingerile acestui cult, declarându-se simplu: „creștin”, cu o filosofie de viață care apără valori creștin universale.

Am fost membru al cultului Adventist până în iunie, 2016. În timpul alegerilor parlamentare m-am retras. Biserica Adventistă e confuză în privința implicării membrilor ei în zona politică, deși nu înțeleg de ce, pentru că la nivel mondial, implicarea unor membri în politică nu constituie o problemă. Oricum, deși nu mai eram membru al cultului Adventist, în Parlament nu am depus jurământul cu mâna pe Biblie, pentru că eu am filosofia mea de viață: cred în acele valori universal creștine pe care mi le asum, valori în care, de altfel, cred toți creștinii, indiferent de cult. Aceleași valori le-am avut și când eram membru adventist și cu ele voi rămâne”, a spus deputatul Emanuel Ungureanu.

De asemenea atacurile deputatului USR împotriva managerului Spitalului Județean Cluj au fost de fapt o ”vendetă personală” împotriva acestuia, deoarece Șușcă nu a angajat-o pe soția lui Ungureanu la Spitalul Județean. Practic, linia de gardă de Dermatologie unde soția deputatului Ungureanu făcea gărzi a fost desființată.

surse: 

https://actualdecluj.ro/s-a-despartit-de-adventisti-cand-a-devenit-deputat-acum-simpatizeaza-cu-biserica-evanghelica-si-nu-se-

https://voceaclujului.ro/fostul-adventist-usr-ist-emanuel-ungureanu-va-fi-candidat-la-primaria-floresti/sfieste-sa-condamne-biserica-ortodoxa/

https://voceaclujului.ro/fostul-adventist-usr-ist-emanuel-ungureanu-va-fi-candidat-la-primaria-floresti/

https://gazetadecluj.ro/judecatorii-i-au-dat-cu-flit-deputatului-usr-emanuel-ungureanu/

https://evz.ro/exclusiv-prof-beuran-primele-declaratii-il-voi-actiona-in-instanta-pe-deputatul-usr.html

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/11/30/useristul-emanuel-ungureanu-face-scandal-la-spitalul-judetean-cluj-deoarece-managerul-nu-vrut-sa-ii-angajeze-sotia/


Trimiteți un comentariu