WIKI-UL UNEI NUNTI asteptate BELLA SANTIAGO si iubitul sot NICOLAE IONUT GRIGORE in mai 2020

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Wiki: BELLA SANTIAGO este cantareata originara din FILIPINE care a cucerit publicul roman.

Talentata artista  femeia care l-a cucerit pe MIHAI BENDEAC cu  fizicul ei ce vibreaza de sex appeal are o poveste de viata interesanta.

In 2018 BELLA a decis ca e vremea sa isi intemeieze o familie. Si a pasit increzatoare la bratul iubitului ei IONUT NICOLAE GRIGORE. Au scos actele.

BELLA SANTIAGO superba din FILIPINE se poate declara cea mai fericita femeie. Ii merge de minune in viata personala si  e mandra ca a reusit sa isi aduca in tara fetita careia i-a dus dorul ramasa acasa in FILIPINE.
nunta bella santiago ipostaze instagram

BELLA nu isi  mai vazuse copila din 2016. Practic daca  nu ar fi fost copilul nici nu am fi auzit de BELLA SANTIAGO.

Pentru a-i putea oferi o viata mai buna BELLA  a pornit intr-o cautare de sine si de oportunitati de cariera care sa ii aduca banii necesari pentru cresterea copilului.

BELLA SANTIAGO a facut eforturi pentru a se adapta intr-o tara noua  unde nu cunostea pe nimeni. E amuzanta cand vorbeste pentru ca inca mai are multe de invatat  din tainele  limbii romane.

Dupa ce a castigat X FACTOR sezonul 14 , BELLA si-a donat premiul unei cauze umanitare. Fapt care dovedeste sensibilitatea si generozitatea.

BELLA SANTIAGO si-a anuntat fanii ca va pasi la alatar alaturi de iubitul sot in primavara lui 2020. Posibil ca data nuntii sa fie 9 mai 2020.

Posibil sa fie o ceremonie in  rit catolic. Petrecerea de nunta se anunta una  somptuoasa. Invitatii vor fi preienii din showbiz si familia.

Credem ca BELLA SANTIAGO   va fi uan dintre celel mai frumoase MIRESE ale anului 2020. Nu stim inca mai multe despre petrecere, locatie dar este sigur ca NUNTA va avea loc.

Le uram de pe acum "CASA DE PIATRA". Ce show vor face colegii BELLEI  de la formatia MANDINGA.

BELLA SANTIGO este o femeie modesta, ambitioasa si e dovada clara a puterii FEMEILOR. Atunci cand isi propune ceva nimic nu ii sta in cale.

ARE VOCE stie sa faca show . Daca ar fi fost doar o cantareata frumoasa nu ar fi ajuns pana aici.  SA vii intr-o tara necunoscuta si prin munca rabdare si  dorinta de a  evolua a ajuns sa cucereasca publicul roman.

BRAVO, BELLA SANTIAGO!


Trimiteți un comentariu