Treceți la conținutul principal

ABI TALENT a decis: NU mai vrea să fie Abi Talent, isi schimba numele dupa scandalul cu Alex Velea

Cancan monden senzational: Abi Talent își schimbă numele: „Nu mai vreau să fiu asociat cu caterinca” declara acesta. Abi își dorește acum să se concentreze doar pe muzică.

În urma conflictului cu Alex Velea, Abi Talent a ajuns la o concluzie care, la primă vedere, parcă nu prea are legătură cu nimic.

Însă, un auto-intitulat iubitor de caterincă, Abi Talent a explicat că toate împunsăturile la adresa lui Alex Velea fix asta au fost pur si simplu doar caterincă.

abi talent isi schimba numele scrie cancan.ro

În primul rând, începând de astăzi nu mai sunt Abi Talent, sunt doar Abi. Abi Talent a fost numele meu pentru a mă lansa și pentru a prinde la public. Vreau să fie doar Abi, nu mai vreau să fiu asociat cu caterinca. Am folosit numele de Abi Talent pentru promovare. Dacă eu am renunțat la Talent, am renunțat la a mai face caterincă”, a declarat Abi Talent la Antena Stars.

In acest timp Alex Velea a povestit într-un vlog cum a început totul și de la ce a pornit toată cearta dintre el și Abi Talent. 

Velea spune că Abi Talent a fost cel care a vorbit urât despre el, iar Alex Velea a simțit să îl confrunte, atunci când se afla la cinema alături de Antonia și cei doi copii ai lor.

Alex Velea susține că s-a simțit îndreptățit să îl tragă la răspundere pe Abi Talent pentru cele spuse, mai ales că i-a dat șansa să își ceară scuze, după acuzațiile pe care le-a lansat în mediul online.
MAI POTI CITI