ACVATIC BEBE Club pareri forumuri cursuri INOT bebelusi la preturi bune

Trimiteți un comentariu
In cautarea unor cursuri de inot pentru bebelusi la preturi accesibile am descoperit pe forumuri ca Acvatic Bebe Club are parte de pareri si comentarii foarte OK din partea parintilor care si-au dus bebelusii aici sa inoate.

Daca este sa ne uitam pe statistici, vom vedea ca peste 2.500 copii cu vârste între 4 luni și 4 ani au beneficiat în 2019 de cursurile de inot de la Acvatic Bebe Club, generând afaceri de peste 1 milion de lei, o creștere cu 10 procente față de anul precedent.

Pentru 2020, clubul de educație acvatică Acvatic Bebe Club vizează o creștere de 15% a cifrei de afaceri, dar și o extindere la nivel local și național.

60% dintre copiii care participă la lecțiile de educație acvatică au vârste între 4 și 36 luni, mai mult de jumătate având până în 2 ani. 22% dintre copii continuă lecțiile în medie 2 ani. 
pareri forum cursuri inot bebelusi acvatic bebe club bucuresti

Lunile preferate pentru a începe cursurile de inot la Acvatic Bebe Club sunt aprilie și iulie în cazul copiilor cu vârsta peste 2 ani, astfel încât copiii să fie pregătiți pentru vacanța de vară, respectiv septembrie în cazul copiilor cu vârsta de până la 2 ani, când părinții caută metode alternative pentru petrecerea timpului liber odată cu schimbarea anotimpurilor. 

Specificul cursurilor Acvatic Bebe Club este de predare 1 la 1, fiecare copil având un instructor dedicat.

Conștientizarea riscurilor de înec în cazul copiilor, precum și căutarea de alternative de petrecere a timpului liber pentru cei mici sunt principalele motive care au dus la creșterea numărului de copii care au frecventat cursurile Acvatic Bebe Club, unul dintre puținele cluburi la nivel național dedicate educației acvatice a bebelușilor. 

De asemenea miscarea in apa imbunatateste tonusul muscular, coordonarea si echilibrul, care ajuta la aparitia mersului mai devreme cu efecte benefice pe toate planurile de dezvoltare. In apa bebelusul poate exersa mai multe grupe musculare decat pe uscat datorita faptului ca este mai putin restrictionat de gravitatie.

Peste 25% dintre clienții din 2019 au venit prin recomandări ale clienților mai vechi, iar cel mai solicitat abonament a fost cel de 12 ședințe, cu o valoare medie de 2.100 de lei.


Trimiteți un comentariu