Treceți la conținutul principal

ANCHETA SOCIALA daca VRETI COPII. Biografia Dorin Florea primarul care spune ca TIGANII sunt o problemă serioasă a României

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea (vezi mai jos biografia) spune că este nevoie de  introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor să aducă pe lume copii. 

Mai mult Dorin Florea este de parere ca viitorii părinți ar trebui să facă dovada unui loc de muncă și a unei locuințe stabile, a unei situații financiare acceptabile.

De asemenea, spune Primarul Florea, viitorii părinți trebuie să aibă un nivel de educație minim stabilit prin lege și, totodată, ar trebui stabilită o vârstă minimă la care un adult să devină părinte.

Mai mult, Dorin Florea este de parere ca statul încurajează nemunca și că a întâlnit cazuri în care fete de 12-13 ani au devenit mame „pentru banii de alocație.
dorin florea biografie wiki primar targu mures

Dorin Florea s-a referit explicit la comunitatea roma, susținând că, dacă se vor impune astfel de condiții, o să intre frica în ei  și n-or să facă copii doar pentru bani.

Aceste opinii radicale ale primarului din Targu Mures nu au ramas fara ecou.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat după declarațiile primarului din Târgu Mureș pentru discurs de ură pe criterii de clasă socială și etnie.

Insa nu ar fi prima data cand Dorin Florea este amendat de CNCD. In anul 2013 acesta a primit o sanctiune tot pentru discrimarea rromilor.

Wiki Biografie Dorin Florea

Dorin Florea (nascut in data de 12 mai 1956, Brașov) este un medic și politician român, primar al municipiului Târgu Mureș din anul 2000 și până în prezent.

Studii

- 1975 - a absolvit Liceul „Andrei Șaguna” din Brașov
- 1982 - a absolvit cursurile UMF Târgu Mureș
- 2005 Masterat Managementul Administrației Publice – Univ. Petru Maior, Tîrgu Mureș
- studii de chirurgie la Strasbourg și Lisieux.
- cursuri de administrație în cadrul Școlii Superioare de Administrație din Roma și două cursuri de perfecționare la Berlin și Bonn.

Activitate publica

- 1996 - 2000 este prefect al județului Mureș, desemnat de PNȚCD
- 2000 - 2004 obtine primul mandat de primar al municipiului Târgu Mureș, din partea PNȚCD
- în 2004 candidează ca independent la funcția de primar al municipiului și câștigă al doilea mandat cu următoarele rezultate: 48.556 (56,53%), contracandidatul acestuia, Attila Kelemen obținând 34.652 (40,34%)
- în 2006 se înscrie în PD
- în 2008 este ales pentru a treia oara primar al Tg-Mureșului
- în 2012 este ales pentru a patra oara primar al Tg-Mureșului
- în 2016 Dan Florea este ales pentru a cincea oara primar al Tg-Mureșului
MAI POTI CITI