CARD2CARD pareri forumuri CEC BANK aplicatie transfer rapid de bani de pe mobil între carduri bancare

Parerea consumatorilor despre aplicatia CARD2CARD CEC Bank extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre aplicatii pentru  transfer rapid de bani de pe mobil între carduri bancare:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,50

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

CEC Bank a anunțat lansarea serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil între carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizatiilor de carduri.
card2card pareri transfer rapid de bani cec bank

Aplicația Card2Card Transfer poate fi instalată în mod gratuit, iar pentru transferurile de bani efectuate până la data de 31.12.2020 nu se plătesc comisioane. 

Clienții CEC Bank pot consulta ghidul de utilizare și comisioanele aferente pe www.cec.ro.

Serviciul Card2Card poate fi accesat prin aplicația dedicată Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pentru telefoanele cu sistem de operrare iOS.

Transferurile de bani prin intermediul Card2Card Transfer vor permite utilizatorilor de carduri bancare să inițieze trimiteri de bani, solicitări de bani către/de la numere de telefon editate de utilizator, care sunt/nu sunt salvate în agenda telefonului.

Se pot transfera rapid sume de bani în lei și în EUR din/către carduri emise de instituții financiar – bancare din România și din străinătate (Italia, Spania, Franța, Germania, Marea Britanie, Scoția, Irlanda, Țara Galilor, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

Pentru clienții utilizatori de carduri Visa emise de CEC Bank, transferurile de bani se pot realiza și prin aplicația CEC Pay, lansată de curând de bancă.
noriel.ro