Treceți la conținutul principal

CASTIGATORI Concurs Blue Air pe Vola.ro Ieftinuarie 2020: zbori ieftin tot anul sau castigi 1000 euro

Conform regulamentului, participantii la concursul cu premii 2020 Cumperi acum, zbori ieftin tot anul și câștigi în fiecare zi! Este Ieftinuarie pe vola.ro! pot castiga calatorii in valoare de 10.000 € pentru urmatoarele 6 luni din 2020 cu Blue Air.

In Ieftinuarie 2020 pe www.vola.ro ai prețuri cu până la 60% mai mici!

Cumperi bilete de avion de pe www.vola.ro în Ieftinuarie, plătești rapid si in siguranta cu un card Banca Transilvania și ai șansa să câștigi zilnic banii înapoi în vouchere de călătorii pe Vola.ro!

castigatori concurs blue air 2020


Pentru orice rezervare facută în Ieftinuarie 2020 intri în cursa săptămânală prin tragere la sorți pentru un voucher în valoare de 1000 RON pentru călătorii cu FREE NOW

Cumpără un bilet de avion Blue Air de pe Vola.ro în Ieftinuarie și intri automat în tragerea la sorți pentru călătorii în valoare de 10.000 € pentru următoarele 6 luni cu Blue Air.

Mare premiu constand intr-un voucher de 10000 euro care poate fi folosit pentru cumpararea de bilete de avion Blue Air acordat de organizator se va acorda prin tragere la sorti a unui client care achizitioneaza zboruri Blue Air online pe www.vola.ro de la sediul agentiei Vola.ro (doar pentru biletele de avion cumparate de clientii care ofera adresa de e-mail) sau prin intermediul call center-ului.

Premiile garantate acordate prin intermediul Free Now se acorda per rezervare indiferent de cate bilete sunt mentionate pe rezervare se vor acorda 2 vouchere in valoare totala de 70 lei per rezervare iar discountul de cala de 50% se v acorda de catre Blue Air pe un singur bagaj per pasager/per bilet de avion.

MAI POTI CITI