CASTIGATORI Concurs DIGI ONLINE 2020. Castiga Telefoane DIGI K2

Trimiteți un comentariu
Concursul Castiga cu Digi Online este organizat conform regulamentului pana in data de 31 martie 2020 si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul site-ului www.digiromania.ro

Castigatorii tombolei Castigi cu Digi Online vor fi desemnati prin tragere la sorti, in data de 08.04.2020, prin intermediul programului random.org.

Castigatorul nu poate opta pentru preschimbarea premiului in bani sau in alte produse ori servicii. 

Pot participa la Concurs, persoanele fizice, abonate la serviciul Digi Online oferit de RCS&RDS la data inscrierii in concurs sau celor care se aboneaza la acest serviciu in perioada concursului.

regulament castigatori concurs digi online 2020

Validarea participantilor la concurs se face in baza completarii formularului de concurs prin care participantii trebuie sa raspunda la intrebarea: “Care este canalul tau favorit din Digi Online? ”

Pentru participarea la concursul cu premii Castigi cu DIGI ONLINE, abonatii care nu au contul Digi Online activ, trebuie sa isi activeze si contul.

Participantii vor primi numere de ordine in functie de inscrierea in concurs.

Premiile acordate in cadrul Concursului ca urmare a extragerii din data de 08 aprilie 2020: 3x telefoane Digi K2, valoarea fiecarui telefon fiind de 999 lei.

ATENTIE! In cazul in care un castigator nu isi ridica premiul pana la 1 iunie 2020, acesta va pierde premiul care poate fi utilizat de Organizator dupa cum considera de cuviinta.


Trimiteți un comentariu