CEC Pay pareri forumuri aplicatie CEC Bank pentru plata cu telefonul mobil. GHID utilizare.

Trimiteți un comentariu
Parerea recenziilor consumatorilor despre CEC Pay CEC Bank extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre aplicatii bancare de plata cu telefonul mobil:

1. Pareri Pozitive - 0,60
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Aplicatia CEC Bank de plati cu telefonul mobil se numeste CEC Pay, se poate descarca din Google Play, la acest link, pentru telefoanele dotate cu sistemul de operare Android.
opinii cec pay aplicatie cec bank plata cu telefonul mobil

CEC Pay funcționează doar prin conectarea cardurilor Visa CEC Bank și permite inclusiv transferuri rapide de bani atât către alți utilizatori de CEC Pay, cât și către carduri emise de alte bănci din România.

Utilizatorul aplicatiei CEC Pay poate să își personalizeze experiența de plată și să își securizeze tranzacțiile, direct din aplicație, prin activarea opțiunii de autorizare tranzacții în cazul unor plăți cu o anumită valoare sau în cazul mai multor tranzacții consecutive.

Cu CEC Pay poti face  transferuri de bani catre alti utilizatori de CEC Pay, intre cardurile proprii si catre carduri emise de alte banci din Romania si din urmatoarele tari: Italia, Spania, Franta, Germania, Marea Britanie, Scotia, Irlanda, Tara Galilor, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria.

Conform ghidului de utilizare pentru inregistrarea in aplicatia CEC Pay primul pas este crearea contului fiind necesar in acest caz ca utilizatorul sa ofere urmatoarele informatii obligatorii: numele si prenumele; adresa de e-mail, validata prin introducerea codului primit prin SMS; nume de utilizator (nickname) si parola care se doreste a fi utilizata; datele cardului implicit (numar card, data expirare).

Pentru a adauga cardurile in CEC Pay este necesar sa introduci manual datele cardului - numarul cardului, numele si prenumele titularului (asa cum apar pe card), data expirarii cardului si codul CVV (codul din 3 cifre de pe verso-ul cardului) pentru fiecare dintre cardurile pe care vrei sa le utilizezi in aplicatie.

Tot potrivit ghidului cu instructiuni de utilizare CE PAY dupa ce ti-ai inrolat cardurile, poti plati contactless cu telefonul mobil prin intermediul tehnologiei NFC cu oricare dintre ele!

Iti poti alege tipul de plata CEC Pay care se potrivest nevoilor si stilului tau
  • Din meniul Setari, alege optiunea Setari de plata si vei descoperi cele trei posibilitati:
  • Plata cu ecranul deschis: deblochezi telefonul, il apropii de terminal, te autentifici cu metoda aleasa, daca e cazul, si gata! Ai efectuat plata cu cardul prestabilit.
  • Daca doresti sa platesti cu un alt card decat cel prestabilit nu trebuie decat sa accesezi aplicatia, sa selectezi cardul cu care doresti sa faci plata, acesezi optiunea apropii telefonul de terminal si gata! Ai efectuat plata cu cardul respectiv.

ATENTIE! Modificarile/setarile/restrictionarile efectuate la nivelul cardului VISA inrolat in aplicatia CEC Pay se vor aplica si cardului fizic.


Trimiteți un comentariu