Treceți la conținutul principal

Cine este SOTIA - VULPITA. Filmul cancanului cu Veronica sotia lui Viorel care si-a inselat sotul cu 3 barbati

Ati auzit de sotia - vulpita? De Veronica sotia lui Viorel, despre care au apărut noi informaţii în cazul soţiei de 22 de ani, care a acuzat că a fost violată de trei bărbaţi.

După ce s-a dovedit că, de fapt, a fost prinsă cu minciuna, Veronica de fapt şi şi-a înşelat bărbatul cu doi bărbaţi, astăzi a apărut şi o a treia persoană care a făcut dezvăluiri intime despre relaţia cu tânăra.

Deşi, iniţial, tânăra soţie-vulpita a declarat că nu s-a mai întâlnit cu niciun alt bărbat, ba chiar regretând întâlnirile pe care le-a avut cu cei doi bărbaţi de care a vorbit marţi la Acces Direct, acum a ieşit la iveală faptul că soţia de 22 de ani s-a mai întâlnit cu un bărbat pe nume Iustin.

filmul cancanului sotiei vulpite care si-a inselat sotul cu 3 barbati

După ce s-a aflat că tânăra sotie-vulpita in varsta de 22 de ani s-a întâlnit cu mai mulţi bărbaţi şi şi-a înşelat soţul, Viorel a decis că vrea, totuşi, să-şi ierte soţia şi să plece acasă împreună cu ea.

Mai îndrăgostiţi ca niciodată, Veronica şi Viorel s-au distrat de minune, în jacuzzi! Dacă ieri cei doi soţi erau hotărâţi să divorţeze, azi soţia-vulpiţă şi Viorel şi-au declarat iubire... veşnică.

În plus, soacra Veronicăi i-a transmis acesteia că nu vrea să o mai primească acasă, pentru că a făcut-o de râs în sat.

Femeia spune că îi este ruşine să mai iasă pe drum sau să meargă la magazin, pentru că oamenii din sat îşi dau coate.

De asemenea, mama lui Viorel i-a transmis băiaului ei că îl aşteaptă acasă, acolo unde vrea să aibă o discuţie serioasă cu el. Însă, surpriză, pentru că Viorel este dispus să-şi ierte nevasta şi chiar să plece în lume cu ea.

Viorel, speră ca de acum înainte soţia lui, Veronica, să nu mai calce strâmb, mai ales că el a şters totul cu buretele, iertându-şi soţia pentru că l-a înşelat şi pentru că l-a minţit.
MAI POTI CITI