CONCURS www.promochio.ro 2020: Castiga televizoare curbate Samsung online sau la SMS 3801

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului, concursul www.promochio.ro "FILMELE BUNE SE VAD CU CHIO POPCORN!" se desfasoara online pe site-ul https://www.promochio.ro/popcorn/, ori prin SMS la numarul 3801 (numar cu tarif normal, operbil in retelele Orange, Vodafone, Telekom si Digi Mobil) pana in data de 29 februarie 2020.

Pentru a se inscrie in tragerile la sorti pentru castigarea premiilor Campaniei "FILMELE BUNE SE VAD CU CHIO POPCORN!" 2020, Participantii trebuie sa achizitioneze oricare Produs participant si sa inscrie in Campanie, in perioada 1 IANUARIE 2020 si 29 FEBRUARIE 2020 prin intermediul website-ului https://www.promochio.ro/popcorn/ sau prin SMS la nr 3801 (numar cu tarif normal, operabil din retelele Orange, Vodafone, Telekom si Digi Mobil), prin transmiterea numarului bonului fiscal si a keyword-ului “MEGA” ce atesta achizitia a cel putin un Produs participant.

castigatori concurs chio popcorn 2020 televizoare curbate

Fiecare numar de bon poate fi utilizat pentru inscrierea in Campania  "FILMELE BUNE SE VAD CU CHIO POPCORN!" o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere utilizata.

Inscrierea prin accesarea online a website-ului se realizeaza prin completarea formularului electronic de inscriere in Campanie, asa cum este acesta afisat pe site-ul Campaniei www.promochio.ro/popcorn/, in sectiunea dedicata magazinelor Mega Image: camp numar bon fiscal*, camp numar de telefon*, bifa de acord Regulament*, bifa acord colectare date in scop de marketing.

Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii (marcate cu “*”) sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte poate duce la invalidarea inscrierii respective sau la imposibilitatea acordrii premiului, in cazul unui potential castig.

Inscrierea in concursul  "FILMELE BUNE SE VAD CU CHIO POPCORN!" 2020 prin SMS se realizeaza prin trimiterea la numarul de telefon 3801 (numar de SMS cu tarif normal operabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom si Digi Mobil), a unui mesaj de participare care sa contina numarul bonului fiscal ce atesta achizitia a cel putin unui Produs participant si keyword-ul MEGA. 

Dupa tragerea la sorti, Participantii ale caror inscrieri au fost desemnate castigatoare vor fi informati prin SMS cu privire la castigul inregistrat in vederea inceperii procesului de validare, respectiv punere in posesie a premiului.

SMS-urile vor fi expediate catre castigatori concursului "FILMELE BUNE SE VAD CU CHIO POPCORN!" catre numerele de telefon folosite de potentialii castigatori la inscrierea in Campanie, indiferent daca inscrierea a fost realizata prin SMS sau prin intermediul website-ului www.promochio.ro/popcorn/, in interval de maxim o saptamana de la data tragerii la sorti.


Trimiteți un comentariu