CONCURS Zuzupromo.ro 2020 castiga un Voucher la Therme Bucuresti si Sarbatoreste-ti echilibrul in fiecare zi

Trimiteți un comentariu
Participa pana in data de 31 ianuarie 2020 la concursul ZuZuPromo.ro Bifidus, Sarbatoreste-ti echilibrul in fiecare zi si poti castiga garantat prin tragere la sorti urmatoarele premii:

a) 1 x sejur complet de relaxare la munte de 5 zile pentru 2 persoane in valoare de 9310 lei

b) 28 x Voucher la Therme pentru 2 persoane valabil 2 ani de zile

Alocarea premiilor instant voucher Therme in valoare de 100 lei se face prin momente castigatoare.

castigatori concurs zuzupromo.ro 2020


Pentru a te inscrie in concursul Sarbatoreste-ti echilibrul in fiecare zi trebuie sa achizitionezi produse Zuzu Bifidus în valoare de cel puțin 8 lei sa acceseazi online website-ul concuruslui: www.zuzupromo.ro si sa completezi formularul de înregistrare cu datele personale si numarul bonului fiscal.

Numarul de inscrieri in concursul Zuzu Bifidus este limitat la 10 inscrieri in fievare zi. Un participant unic la tommoba cu premii Zuzu este definit in scopul acestei limitari de numarul de telefon mobil de pe care a facut inscrierile.

Tragerea la sorti ai premiilor concursului Zuzu Bifidus 2020 Sarbatoreste-ti echilibrul in fiecare zi constand in vacanta la munte pentru 2 persoane pentru 5 zile va avea loc pe data de 3 februarie 2020.

Lista completa a castigatorilor concursului Zuzu Bifidus 2020 si a premiilor castigate va fi postat pe www.zuzupromo.ro in termen de 10 zile de la data validarii.


Trimiteți un comentariu