Treceți la conținutul principal

DAN CRUCERU biografia prezentatorului Survivor România Kanal D 2020 un adevarat Taticool

Wiki media: Dan Cruceru prezentatorul SURVIVOR Romania, vedeta despre care care oameni sunt curiosi ce ocupatie are, ce sotie si desigur ce cont de Instagram poseda Dan Cruceru.

Desi la inceput s-a vehiculat ipoteza conform căreia cel care o să prezinte Survivor Kanal D o să fie Cosmin Cernat, mai ales după  ce „Exatlon” a fost scos din grila de program, însă se pare că producătorii au hotărât să îl lase pe Cosmin Cernat pe din afară și au  avut o altă propunere.

dan cruceru biografie sotie divort ocupatie

Conform biografiei, Dan Cruceru este Vedetă TV, blogger de parenting, influencer, om de afaceri, pasionat de sport și tatăl a doi copii minunați.

Dan Cruceru s-a născut pe data 12 iunie 1981 la Focșani. Prezentatorul Survivor 2020 a făcut Liceul Militar din Breaza, este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, a făcut master de Management si Resurse Umane la SNSPA și are experiență vastă în televiziune.

Potrivit wiki-ului Cruceru a fost reporter în domeniile politic, economic și monden; a coordonat un departament de știri politico-economice. A prezentat două emisiuni de succes, „Focus Monden' și „Poveștiri adevărate'.

Dan Cruceru este casatorit cu fostul purtator de cuvant al PNL, Cristina Pocora,

Din 2014 Dan Cruceru s-a dedicat proiectului personal „Taticool', un mix de blog de parenting modern și e-commerce, devenind o voce credibilă în social media.

Concurenții-vedetă care vor evolua în fața milioanelor de telespectatori la SURVIVOR ROMANIA 2020 sunt Ruby, Elena Ionescu, Asiana Peng, Grațiela Teohari Duban, Cristina Șișcanu, Bogdan Vlădau, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni și Mihai Onicaș.

Urmează să dezvăluim, în curând, și numele celor zece concurenți încă necunoscuți publicului larg.

"... sunt nerabdător să îi cunosc pe concurenţi, vor avea parte de o competiţie extrem de dură, pentru că vor fi ca nişte naufragiaţi în jungla din Republica Dominicană. Să-ţi construieşti singur adăpost, să îţi procuri singur hrana din ceea ce îţi oferă natura şi să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obişnuit ..."a declarat Dan Cruceru dupa ce a fost anuntat oficial ca prezentator al Survivor Romania.
MAI POTI CITI