DELIA REXHA biografie de transgender manelist care s-a iubit cu Nicolae Guta

Trimiteți un comentariu
Vezi care este biografia transgender-ului DELIA REXHA și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Delia Rexha. Cele mai frumoase poze cu Delia Rexha le gasiti pe pagina ei de Instagram.

Din wiki-ul biografic aflam ca cea mai cunoscuta melodie de la DELIA REXHA este “CHEIA SUFLETULUI MEU”. 

DELIA REXHA a colaborat cu artisti precum PATRISIA pe piesa “RUPE IUBIREA”

La lansarea primului ei album solo, Delia Rexha  a luat o decizie surprinzătoare. Mai exact, maneslista cu ochi de diamant a decis ca fiecare bănuţ pe care îl va câştiga din vânzările albumului să ajungă în conturile unor campanii împotriva substantelor interzise, motivând că văzut prea multe grozăvii pricinuite de cumplitul flagel
delia rexha biografie iubiti

Delia Rehxa, transgender-ul care spunea la TV că este amanta lui Nicolae Guță, a făcut afirmații șoc despre Alexandra Măceșanu care intr-un final nu s-au adeverit.

În urmă cu 4 ani, un mare scandal se afla pe pagina tuturor site-urilor din România, conform căruia, Nicoale Guţă ar fi avut o relaţie cu Delia Rexha. Trangenderul a mers la toate televiziunile şi a susţinut că este amanta manelistului.

În plus, Delia a Rexha a mers la detectorul de minciuni, rezultatele ieşind în cele din urmă pozitive.

Surprins de întreaga situaţie, Liviu Guţă a declarat pentru realizatorii emisiunii „Acces Direct” că va susţine şi el acest test, demonstrând tuturor faptul că transsexualul a minţit.

Mai mult, acum apar detalii picante despre presupusa legătură amoroasă pe care Marius Elisei ar avea-o cu transsexualul Delia Rexha.

Delia Rexha spune că Marius Elisei a căutat-o de câteva ori, iar ultima oară stabiliseră chiar să se vadă la Oradea, acolo unde ea locuiește.Trimiteți un comentariu