Treceți la conținutul principal

DIANA CONSTANTIN biografie, iubiti, Instagram și Facebook-ul Dianei Constantin

Wiki monden: Diana Constantin, una dintre fostele participante de la “Insula Iubirii”, și-a anunțat prietenii că va intra în competiția “Like a star”, moderată de Gabriela Cristea și difuzată pe Antena Stars.

Diana Constantim și-a schimbat look-ul de la ultima apariție în show-ul de la Antena 1 și, din decembrie 2019, se pare că este și într-o relație.

Biografia Dianei Constantin este o poveste emoționantă de viata.

Diana Constantin a fost abandonată la naștere, iar pe tatăl său l-a cunoscut atunci când avea doi ani. Diana spune că acesta nu știa absolut nimic despre ea.
diana constantin biografie varsta inaltime

foto https://www.instagram.com/diana_constantin15/

Frumoasa Diana ține păstrează în suflet amintiri dureroase. A rămas într-un centru de plasament până la vârsta de patru luni, fiindcă bunica sa nu a vrut să o crească.

Femeia își dorea… un băiat, nu o fată. Diana Constantin a foat adoptată, de la un an și jumătate, de sora mamei ei.

De asemenea Diana Constantin a mărturisit și că a fost în pragul sinuciderii, un alt episod dureros din viața ei. „Părinţii mei s-au despărţit, tata s-a recăsătorit cu o femeie care avea două fete şi mi-a spus că eu nu mai sunt copilul lui. Asta m-a dărâmat psihic....".

Diana Constantin a participat prima dată la “Temptation Island – Insula Iubirii” alături de Ben, pe numele din buletin Pollak Bohus. 

Diana s-a despărțit de controversatul afacerist pentru ispita Andy cu care a întreținut relații intime în timpul filmărilor din Thailanda.

diana constantin nemachiata poze rare instagram


În cadrul sezonului trecul de la “Insula Iubirii”, bruneta s-a înscris alături de Aurel Deacanu, un fost concurent al show-ului prezentat de Radu Vâlcan.

Diana si Auel s-au despărțit și, pe durata filmărilor, ea a format cuplu cu George, dar își declara sentimentele pentru Andy.
MAI POTI CITI