DIANA MUNTEANU Wiki, Biografie Divorț, iubiții sai. Instagram și Facebook Diana Munteanu.

Trimiteți un comentariu
Conform biografiei DIANA ELENA MUNTEANU pe numele intreg s-a nascut la BRASOV pe data de 15 decembrie 1978 in casa unor artisti.

Mica fetita a adus bucurie sotilor MUNTEANU. MAMA era solista soprana a OPEREI din BRASOV iar tatal a fost dirijor. O familie in care muzica era parte integranta.

Blonda cu ochii verzi Diana Munteanu are o înălțime de 172 cm și a făcut 8 ani de atletism, absolvind în acest sens un liceu cu înclinație sportivă.

Referitor la wiki-ul vietii personale, Diana Munteanu este fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2005, chiar de Paște, într-un grup de prieteni comuni.
diana munteanu wiki foto poze rare cont instagram

La acea vreme CLAUDIU NICULESCU era cat se paote de insurat cu LIDIA si era si tatal a doi copii REBECA si  ALEXANDRU.

Presa a spus atunci ca DIANA i-a a stricat casa LIDIEI NICULESCU. Nu stim decat ca CLAUDIU a divortat cu mare scandal de LIDIA pentru a fi impreuna cu DIANA de care se indragostise nebuneste.

Nunta dintre Diana Munteanu si Claudiu Niculescu a avut loc doi ani mai târziu, la Palatul Snagov, la ceremonie fiind invitați peste 300 de persoane.

Instagram Diana Munteanu

Facebook Diana Munteanu, cu peste 42 mii de abonați.

DIANA MUNTEANU isi imparte timpul intre familie si prieteni.

Mereu a considerat ca lucruri ca familia si sanatatea sunt cele mai importante lucruri. Mai importante ca orice in viata.

De aceea acum prioritatea sa o constituie baiatul DAVID. Iar piciul este innebunit dupa mamica lui.

In septembrie 2014 Diana Munteanu a divorțat de celebrul său soț, ambii evitând să vorbească despre motivul care a dus la această decizie.

Atunci cand taticul CLAUDIU NICULESCU a plecat din casa lui DAVID i-a fost tare greu. Dar cu multa rabdare DIANA a stiut sa ii fie aproape.

O perioadă de timp s-a speculat la greu despre relația amoroasă dintre Liviu Vârciu și Diana Munteanu, dar ambii au negat.

Zvonurile au fost, însă, infirmate, după ce s-a aflat că iubita lui Liviu Varciu este gravidă.

Diana Munteanu s-a maturizat, este la fel de frumoasa dar si mai puternica dupa toate experientele prin care a trecut.

E posibil sa auzim din nou din ce in ce mai multe lucruri despre frumoasa blonda.  Poate cu putin mai multa vointa Diana Munteanu ar fi reusit mai mult pe plan profesional.


Trimiteți un comentariu