DOCTORUL Silviu Cosmin Moldovan s-a SINUCIS. Poza unei MORTI blestemate.

TRAGIC! Doctorul Silviu Cosmin Moldovan, în vârstă de 44 de ani, s-a spânzurat, după ce fiul său a alarmat Poliţia, precizând că tatăl său i-a dat de înţeles că vrea să-şi pună capăt zilelor.

Stirea ca medicul Silviu Cosmin Moldovan şi-a pus capăt zilelor i-a şocat pe cei care l-au cunoscut.

Durerea si tragismul momentului este unul fără margini pentru familie, mai ales că în luna noiembrie 2019 şi soţia sa, Cristina Moldovan, care era judecătoare la Curtea de Apel Mureș s-a sinucis, fiind găsită într-o baltă de sânge, lângă mașina sa, cu gâtul tăiat.

Silviu Cosmin Moldovan era medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Județean Mureș și conferenţiar universitar la Centrul de Simulare și Abilități Practice al UMFST Târgu Mureș, potrivit presei locale.
moartea medicului silviu moldovan

Conform primelor date de la fata locului, Poliția Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului a fost sesizata, miercuri 22 ianuarie după-amiază, că este posibil ca bărbatul să se fi sinucis într-un imobil de pe raza comunei Livezeni. Apelul a fost făcut de către fiul lui Silviu Moldovan.

La fața locului au venit mai multe echipaje de intervenție, care au pătruns în imobil, acolo unde l-au găsit pe Silviu spânzurat. Medicii chemați la fața locului n-au putut decât să mai constate decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la S.M.L. Târgu Mureș, acolo unde urmează să fie efectuată o necropsie pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Apropiați ai familiei povestesc că cei doi soți se înțelegeau foarte bine, nu existau divergențe majore între ei.

În vara anului 2019 Silviu si Cristina petrecuseră o vacanță superbă în străinătate, iar în septembrie făcuseră rezervare la bilete pentru un sejur în Maldive.