ELENA Ionescu BIOGRAFIE, iubiti, zodie, Instagram și Facebook

Vezi care este biografia ELENA IONESCU (zodia TAUR) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Elena Ionescu. Cele mai frumoase poze ale  Elena Ionescu le gasiti pe pagina ei de Instagram @elenaionescumusic

Conform biografiei Elena Ionescu (nascuta pe data de 17 mai 1988) a pasit în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă; avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă, a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale.

Elena Ionescu este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006 Elena devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum "Pasiune", în colaborare cu Puya și Vescan, "Spune-i", în colaborare cu Mahia Beldo, sau "Ce e dragostea", recent lansată.

elena ionescu biografie iubiti

Elena Ionescu a compus majoritatea pieselor pe care le interpretează, printre acestea numărându-se și celebrele "Zaleilah" și "Papi Chulo", din perioada colaborării cu Mandinga. "Habibi I love you", hit-ul interpretat alături de Pitbull, celebrul rapper american de origine cubaneză, și artistul marocan Ahmed Chawki, completează panoplia succeselor muzicale ale frumoasei artiste.

Elena Ionescu a devenit mama în august, 2018 și, chiar dacă a trecut printr-un divorț la scurt timp după ce a născut, Elena și-a păstrat optimismul, energia și curajul.

Elena și ex-sotul Dragoș Stanciu au un băiețel, Răzvan Andrei, născut pe data de 3 august 2018. Mariajul celor doi a rezistat doar un an, astfel că pentru fanii artistei vestea destrămării relației a fost șocantă.

wiki elena ionescu survivor romania


Elena Ionescu a fost nominalizată, săptămâna trecută, pentru prima eliminare din concursul SURVIVOR Romania , după ce echipa Faimoșilor a pierdut meciul pentru imunitate. Elena Ionescu a fost nominalizată de Ruby, cea care a câștigat jocul individual pentru imunitate, însă a fost salvată de voturile telespectatorilor.
noriel.ro