EMY Alupei informatii SOCANTE: ultima fecioară din showbiz in ipostaze incredibile

Emy Alupei a oferit de curând informatii despre viața ei amoroasă, dar și despre care este motivul pentru care nu a avut un iubit până la vârsta de 20 de ani. 

Conform biografiei artistice, Emy Alupei (data nașterii 25 februarie 2020) este prima cântăreața de trap din Romania.

Cu ultima sa piesa, ,,Nu uita”, cântăreața Emy Alupei (zodia Pești) a depășit peste 5 milioane de vizualizari in prima luna. Aceasta performanta este greu de egalat si de vedetele obișnuite cu primele locuri in topurile muzicale de specialitate.

EMY Alupei informatii biografice de cancan monden


"Și toate capitolele astea. Sunt neatinsă, chiar sunt, sunt oameni care nu cred, dar sunt foarte singuratică. Dacă aș avea un iubit chiar m-aș afișa, nu m-aș ascunde. Nu se întâmplă, nici nu am avut parte de vreo relație. Am avut iubiți în liceu, pe caterincă, nu lua nimeni în serios. M-am îndrăgostit de primul meu iubit, am fost prieteni cinci luni, am stat în aceeași bancă. Ne-am ținut doar de mână, atât, la 16 ani. Ne-am despărțit că m-a înșelat cu o chinezoaică, m-am simțit foarte nasol. Nici nu m-am imaginat vreodată în rochie de mireasă.", a declarat Emy Alupei recent laTV.

Emy, Andreea Emilia Alupei, pe numele din buletin, făcea furori acum trei ani la X Factor, și a rămas în atenţia tuturor pentru încăpăţânarea pe care a avut-o atunci când juraţii au vrut să o înlocuiască cu altă concurentă.

Din wiki-ul oficial Emy Alupei este cunoscuta "fată cu părul verde" de la X Factor.

Probabil mulţi sunt cei care şi-o amintesc pe Emy Alupei drept cea mai încăpăţânată concurenta, după ce, la bootcamp, ea făcut o criză de nervi când trebuia să fie înlocuită cu altă concurentă.