FILM Horror: BEBINO va fi razbunat de CLANUL SPORTIVILOR. Planul ingrozeste Politia.

Se anunta RAZBOI intre clanurile interlope din Bucuresti! Alertă maximă în București, pentru că apropiații lui Bebino ar pregăti răzbunarea lui "King Kong" din Berceni, potrivit unor surse citate de cancan.ro

UPDATE: Căutat de trei zile de Poliție, Cezar Petcu s-a predat autorităților în jurul prânzului, el fiind cel care l-a masacrat pe rivalul său, ajuns în comă la spitalul Sf. Pantelimon, cu degete amputate, abdomen tăiat și tendoane secționate în urma răfuileii din Tei Toboc.

În urmă cu câteva zile a avut loc un atac sângeros în cartierul Tei Toboc din Capitală.

Liderul Clanului Sportivilor BEBINO a fost tăiat cu o sabie de Cezar Petcu, zis Joe, din cauza refuzului de a plăti o taxă de protecție.

Polițiștii din București sunt în alertă, după ce cele două clanuri au anunțat că se vor duela din nou și încearcă să găsească un loc unde să aibă loc disputa.


Marcel Vela, ministrul de Interne, a afirmat că trupele speciale ale Poliției sunt în alertă și că toată activitatea clanurilor de interlopi sunt monitorizate.

cum planuieste clanul sportivilor sa il razbune pe bebino
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că luna aceasta va prezenta o propunere de restructurare a ministerului care va avea drept consecinţă destabilizarea reţelelor de interlopi, subliniind că violenţele din ultima perioadă din ţară este un rezultat al faptului că „MAI a intrat cu forţa în aceste structuri”.

În urma masacrului dintre cele două clanuri, Bebino a ajuns în stare gravă la spital, cu toracele tăiat de sabie, degetele amputate şi tendoanele de la mâini secţionate.

In prezent, BEBINO se află internat la Spitalul Sf.Pantelimon, fiind sub supravegherea medicilor.

Totodată, Bebino aka King Kong din Berceni este bine păzit, evitându-se în acest fel un nou scandal între clanurile aflate în război.

Măcelul din cartierul Tei petrecut în urmă cu câteva zile ar fi pornit de la o taxă de protecție în valoare de 15.000 de euro pe care "King Kong" din Berceni ar fi trebuit să o plătească.

"Atacurile ar trebui să îngrijoreze orice cetățean, pentru că în București au fost chemați de acasă și în momentul de față polițiști pentru a putea supraveghea această interacțiune între clanurile mafiote. Suntem în imposibilitatea de a monitoriza toate clanurile și toți membrii clanurilor tocmai din cauza lipsei de personal", a declarat liderul Sindicatului Europol,
noriel.ro