Filmul in care JOE Cezar Petcu il TAIE pe BEBINO King Kong din Berceni povestit de libertatea.ro

Conform SPYNEWS, Bebino (Alin Alecu) i-ar fi vândut stupefiante, pe datorie, lui Cezar Petcu, zis Joe un interlop respectat în Colentina. 

Un fim socant povestit pe larg de tabloidele de cancan din Romania inclusiv de libertatea.ro

Pentru că acest Joe ar fi întârziat cu unele plăți, Bebino ar fi stabilit, la un moment dat, că datoria se ridică undeva la suma de 2.000 de euro.

Cezar Petcu aka JOE, nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo, l-a tăiat cu sabia pe liderul Cla nului Sportivilor, Marius Alin Alecu, zis Bebino. 

captura film bebino taiat de joe

filmul in care JOE Cezar Petcu il taie pe BEBINO King Kong cancan monden

Conflictul mocnea de ceva vreme după ce Bebino i-ar fi reproșat lui Cezar Petcu, zis Joe, un fost boxer care locuieste în Colentina, că s-a ridicat prea mult și că are pretenții de șmecher. În acest context, i-ar fi cerut o sumă de bani.

Trecut prin viață, cu multă experiență în bătăile de stradă, Joe s-a prefăcut intimidat și i-a întins o cursă adversarului său.

In urma unor discuții pe care le-a avut cu acest Joe, King Kong i-ar fi cerut să-i dea autoturismul. Pentru că bărbatul s-a arătat de acord, cei doi au stabilit să se întâlnească în cartierul Tei, pentru a preda mașina.

Numai că, la momentul întâlnirii, a izbucnit un scandal sângeros, ale cărui detalii par desprinse dintr-un film de groază. 

După ce Bebino ar fi înfipt cuțitul într-un rival, Joe l-a măcelărit pur și simplu cu o sabie. Sub ploaia de lovituri, acesta s-a apărat, din disperare, cu mâinile, moment în care un deget i-a zburat efectiv, iar un al doilea a rămas agățat în piele.

Victimele au ajuns de urgență la Spitalul Colentina, acolo unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiați ai răniților, mulți dintre ei membrii marcanți ai Clanului Sportivilor.

Forțele de ordine și-au făcut apariția la fața locului pentru a se evita un alt conflict de proporții, iar acum Cezar Petcu, dar și Bebino sunt acuzați de tentativă de omor.

Dosarul a ajuns acum la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și cercetările continuă.

Atât Cezar Petcu, cât și Bebino, sunt acum acuzați de tentativă de omor, însă ancheta este abia la încept, urmând să fie identificate toate persoanele care au participat la conflict.
noriel.ro