Interpretare VIS in care visezi BRATUL. Dictionar de vise, talmaciri si interpretare.

Trimiteți un comentariu
Semnificatia visului in care visezi BRATUL conform dictionarului de vise cu talmaciri si interpretari.

A-ți vedea brațele in mod accentuat în visul tău indică latura ta legata de îngrijorare și capacitatea ta de a întinde o mana de ajutor și de a avea grijă de oameni.

Alternativ, poate reprezenta luptele și provocările care apar in viața ta.

Luați în considerare sintagma „înarmați-vă”, ceea ce implică faptul că trebuie să vă protejați, să fiți mai agresivi și să luați o poziție mai fermă asupra lucrurilor luate in „în brațe”, reprezentând furia și disponibilitatea voastra de a vă certa.

dictionar interpretari vise cu talmaciri

A visa că brațul tău a fost rănit semnifică incapacitatea ta de a te îngriji de tine sau de neputința ta de a ajunge la ceilalți. 

Este posibil să te simți limitat și restricționat în ceea ce privește libertatea sau activitățile tale.

Brațul drept semnifică in visul de noapte natura voastră de ieșire și este asociat cu energia masculină, în timp ce brațul stâng semnifică natura voastră de susținere sau hrănire și este asociat cu calitățile feminine.

Pierderea oricărui braț poate sugera că nu recunoașteți caracteristicile respective.

Să visezi că smulgi brațele altcuiva indică faptul că ești extrem de supărat de ceea ce a făcut această persoană, dar nu ai reușit să-ți exprimi complet furia.

Deoarece ai tendința să-ți păstrezi emoțiile în interior, este să găsești expresie în visele tale într-un mod violent.

Visul că cineva are mai mult de două brațe simbolizează acceptarea, receptivitatea sau faptul că este persoane deschisa.


Trimiteți un comentariu