KOBE Bryant a murit. Superstarul NBA s-a prabusit cu elicopterul.

TRAGEDIE IN SPORT! Vedeta NBA, Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbuşit în oraşul Calabasas din California, duminică dimineaţă, a confirmat TMZ Sports.

Kobe călătorea împreună cu alte patru persoane în elicopterul său privat când aparatul de zbor s-a prăbușit.

Din primele informații, după prăbușirea elicopterului, aparatul a explodat și niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supraviețuit.

moartea vedetei nba kobe bryant


Potrivit TMZ, soția baschetbalistului Kobe Bryant,, Vanessa, nu era printre persoanele aflate la bordul elicopterului

Autoritățile californiene au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

În vârstă de 41 de ani, Bryant folosea frecvent elicopterul, un Sikorsky S-76 chopper, chiar și în perioada în care încă juca baschet în NBA.

Conform biografiei, născut pe 23 august 1978, în Philapelphia, Kobe Bryant a jucat pentru echipa de baschet a colegiului Lower Merion. În 1996, baschetbalistul a fost aleegerea a 13-a în prima rundă din draft-ul NBA şi a ajuns la Los Angeles Lakers.

Kobe Bryant a jucat timp de 20 de ani, până în 2016, la LA Lakers, timp în care a câştigat titlul în NBA de cinci ori, în 2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010. Alături de selecţionata olimpică a Statelor Unite ale Americii, fostul mare baschetbalist a câştigat medalia de aur la JO de la Beijing 2008 şi Londra 2012.