LISTA Concurente Survivor România 2020: Adriana Popescu, Elena Karina Fetica, Ema Carmen Huruiala, Lola Crudu si Claudia Mirela Rostas

Lista cu concurentele Survivor România 2020 care nu sunt vedete, dar care vor raspunde conform regulamentului provocarii uriase lansate de „Survivor Romania", reality-ul care va fi difuzat, in curand, de Kanal D.

Concurenți Survivor România 2020- biografie Adriana Popescu

Adriana Popescu este din Bucuresti, are varsta de 29 de ani si e mama unei fetite de 4 ani. In prezent lucreaza intr-un magazin cu articole sportive.

Adriana Popescu a practicat handbal de performanta timp de 19 ani si de 6 ani joaca la echipa de rugby Universitatea Cluj.
biografii concurente Survivor Romania 2020 Kanal D

"Am decis sa particip la Survivor Romania pentru fetita mea, Eva. Vreau sa inteleaga ca si femeile sunt puternice, nu neaparat fizic, cat mai ales psihic. Vreau sa castig competitia si sper ca telespectatorii care ma vor privi sa spuna 'Da! Femeile pot! O mamica a castigat Survivor!' Noi, mamele, suntem niste supravietuitoare", a declarat Adriana Popescu.

Concurenți Survivor România 2020 - biografie Elena Karina Fetica 

Elena Karina Fetica este o tanara in varsta de 24 de ani, din Craiova. Este masteranda in International Economics si Business Administration, absolventa a Facultatii de Finante Banci si este pasionata de masini, avand propriul ei vlog dedicat industriei auto.

Elena Karina Fetica este o pasionata de fitness si, timp de 3 ani, a practicat kickboxing. Spune ca are o relatie speciala cu sportul inca din copilarie.

"Particip la Survivor Romania ca sa imi demonstrez mie insami ca pot face fata oricarei provocari. Telul meu este sa castig. Sunt o fire bataioasa, cred ca am atuurile necesare pentru a supravietui", declara Elena Karina Fetica despre motivele care o aduc in competitie.

Concurenți Survivor România - biografie Ema Carmen Huruială

Ema (Emanuela) Carmen Huruiala are varsta de 30 de ani, este din Resita si este de profesie contabila. Face sport din pasiune, mersul la sala fiind o constanta in viata sa.

"Particip la Survivor Romania in primul rand ca sa scap de monotonia de zi cu zi; sunt sigura ca pot face fata acestui experiment inedit. Am lucrat foarte multi ani in agricultura si ma pot adapta usor", explica Ema Carmen Huruiala.

Concurenți Survivor România - Lilia (Lola) Crudu biografie

Lola (Lilia Crudu) este o tanara de in varsta de 32 de ani din Chisinau care locuieste de la varsta de 12 ani in Bucuresti.

Lola este antrenor personal de fitness, agent de vanzari pentru asigurari de viata si MC, pentru ca muzica este ceva fara de care nu poate trai.

 "Sunt in aceasta competitie pentru a-mi demostra mie si familiei mele ca sunt puternica si pentru a-l face pe fratele meu mandru de mine. Accept orice provocare din partea vietii. Vreau sa am ce le povesti copiilor si nepotilor mei", afirma Lilia Crudu.

Concurenți Survivor România - Claudia Mirela Rostas biografie

Claudia Mirela Rostas are 28 de ani, este din Cluj Napoca si lucreaza ca femeie de serviciu, iar in timpul liber activeaza ca voluntar in beneficiul copiilor orfani.

Claudia Mirela Rostas a practicat judo, handbal, volei inca din copilarie.

"Imi place experienta Survivor, am urmarit formatul si imi doresc sa vad daca anii de sport ma vor ajuta acolo. Imi doresc sa fiu in Dominicana si sa lupt", spune aceasta.