MIGRANTII LIBIENI agreseaza pasagerii romani din trenul Baia Mare - Timisoara anunta antena3.ro

Trimiteți un comentariu
ALERTA TEROARE in trenul Baia Mare - Timisoara. Trei migranti libieni agreseaza si terorizeaza pasagerii si il ameninta cu moartea pe seful de tren!

Conform antena3.ro migranţii libieni ar fi reuşit să fure un portofel, doar că scena a fost văzută de către controlori, care au recuperat portmoneul, iar la un moment dat, unul dintre ei ar fi vrut să fure şi din geanta controlorului, fiind însă oprit la timp.

Şeful de tren a încercat să-i calmeze pe cei doi migranti libieni, dar a fost în zadar. Aşadar, acesta a sunat la poliţie, iar în prima staţie cei trei tineri libieni au fost coborâţi din tren şi preluaţi de către poliţişti.

migrantii libieni seama teroare in trenurile din romania

Controlorului care încerca să-i calmeze, migranţii libieni i-au arătat prin semne că îi vor tăia gâtul. 

În Carei au intervenit mai multe echipaje de Poliţie şi Poliţie de Frontieră, care i-au preluat pe cei trei scandalagii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, comisarul şef Laura Bondar, a explicat că poliţiştii de frontieră nu îi escortează în acest fel pe migranţi, iar aceştia au fost urcaţi în respectivul tren pentru că figurau înregistraţi la Centrul Regional de Cazare din Şomcuta Mare, judeţul Maramureş.

Pasagerii au asistat îngroziți la toate aceste scene, mai ales că migrantii libieni au fost urcați în tren fără pază militară, fiind lăsați în grija șefului de tren. Care a fost total depășit de situație.


Trimiteți un comentariu