MISTERUL Mortii CRISTINEI TOPESCU: de ce nu au LATRAT si nu s-au MANCAT intre ei CAINII

Trimiteți un comentariu
Misterul mortii Cristinei Topescu se invarte in jurul cainilor! Apar primele teorii ale conspiratiei in jurul mortii dubioase a jurnalistei Cristina Topescu!

S-a spus inițial că au fost găsiți trei caini moarti, apoi că aceastea au supraviețuit, iar acum reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu, afirmă că 2 câini au murit.

Aceștia catei au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală singurul care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchet

Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică 12 ianuarie 2020 seara. Vestea a căzut ca un fulger. Nimeni nu se aștepta la moartea Cristinei Topescu!
misterul mortii cristinei topescu legat de moartea cainilor

Si acum argumentele celor care afirma ca moartea Cristinei Topescu nu este usor explicat si ascunde de fapt un mare mister!

S-a spus ca acesti catei au avut cu siguranță apă la dispoziție și s-au descurcat, au reușit să spargă un sac mare de boabe din care s-au hrănit,  si nu s-a ajuns la "canibalism".

Insa de sursa de apa nu vorbeste nimeni nimic! De unde au avut acesti caini apa pentru a supravietui atatea zilei???

Apoi vine o alta intrebare: cum de atat timp acesti caini devotati si iubiti de Cristina NU AU LATRAT??? Incercand in acest mod sa traga un semnal de alarma?

Se stie ca in cazuri de pericol major, nu mai vorbim de moarte, cainii sunt niste animale deosebite care vor incerca sa avertizeze ca ceva rau s-a intamplat???

Desigur, autoritatile vor incerca sa lamureasca si aceste aspecte care fac ca misterul sa planeze intr-un fel sau altul asupra mortii groaznice ale Cristinei Topescu!Trimiteți un comentariu