OLGA POPA biografie de artista prezentatoare „Trips&Tricks – La drum cu vedetele”

Trimiteți un comentariu
WIKI: Om de televiziune şi artist, Olga Popa se aflã deja de cinci ani de zile în familia Antena Stars, ca producãtor al emisiunii “Rãi da’ buni” şi începând din 2019 va putea fi urmãritã într-o posturã cu totul nouã – aceea de prezentator TV.

Alãturi de invitata sa, Olga Popa va vorbi în prima emisiune TV despre lungul drum din India cãtre Bali şi împreunã le vor oferi telespectatori ponturi pentru o vacanţã de vis, de la modul în care sã îşi planifice cãlãtoria pânã la ce sã nu lipseascã niciodatã din bagajul unui cãlãtor de profesie.

Emisiunea „Trips&Tricks – La drum cu vedetele” poate fi urmãritã duminicã, de la 13:30, la Antena Stars.
olga popa biografia instagram antena stars

"....Vorbind despre o emisiune de călătorii, printre primele persoane la care ne zboară gândul este Iulia Vântur, vedeta care şi-a transformat total viaţa în urma unei călătorii. Deşi pornise la drum cu gândul la o vacanţã în care să se regăsească pe sine, Iulia a ajuns să îndrăgească atât de mult India, încât să renunţe la tot ce avea aici în România, de la familie, la o carierã de succes şi să o ia de la zero, cu success, într-o ţară în care mulţi dintre noi nu am avea curajul să facem acest pas.” a declarata Olga Popa.

Nu ratati „Trips&Tricks – La drum cu vedetele” in fiecare duminicã, de la 13:30, la Antena Stars, cu Olga Popa, alãturi de unele dintre cele mai îndrãgite vedete din România, care aduce telespectatorilor ponturi pentru o cãlãtorie de vis.


Trimiteți un comentariu