Pareri ANEW SKIN RESET Antirid apreciat pe forumuri pentru ca reface colagenul in 7 zile

Trimiteți un comentariu
AVON introduce pe piața de cosmetice o inovație ce revoluționează îngrijirea tenului: gama antirid Anew Skin Reset.

Parerea comentariilor despre fiolele Anew Skin Reset Protinol de pe forumurile cu topicuri despre gerovital equilibrium fiole retinol, fiole cu retinol avon pareri, fiole antirid cu retinol:

a) Utilitatea produsului: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu cosmeticele antirid AVON: 4,40 din 5
anew skin reset pareri forum fiole antirid cu retinol

Bazată pe o nouă tehnologie patentată ProtinolTM, gama restabilește colagenul pierdut în 7 ani în doar 7 zile, având în componență 4 produse de reîntinerire a tenului Anew, fiecare cu proprietățile ei pentru diferite categorii de vârstă.

După aplicarea unei fiole de Anew Skin Reset, pielea este revitalizată și mai catifelată, iar după 3 fiole, tenul are deja un aspect reîntinerit și mai sănătos.

La finalul celor 7 utilizări Anew Skin Reset, pielea arată și se simte mai fermă, intens hidratată, iar liniile fine sunt netezite.

Tehnologia utilizată în realizarea acestor produse este patentată de AVON în SUA, UE, America Latină și Asia Pacific, fiind dezvoltată și testată în parteneriat cu oameni de știință de la Universitatea Manchester din UK.

Tehnologia Protinol Anew este o descoperire științifică exclusivă bazată pe testarea pe țesuturi 3D, care acționează ca nicio altă metodă de îngrijire a pielii.

De la lifting și fermitate, până chiar la întinerirea pielii feței, noile produse oferă un tratament antirid complet și premium.

Într-un design inovator, setul de 7 fiole pentru hidratare antirid Anew Skin Reset Plumping Shots cu Protinol ajută la reactivarea producției a 2 tipuri de colagen, pentru efecte instante și îmbunătățiri în timp asupra hidratării și fermității matricei pielii, oferind un look mai tânăr.

Fiolele Anew Skin Reset presupun și o modalitate de utilizare specială:

- Se folosesc o dată pe seară;

- Se deschide fiola și se aplică tratamentul pe pielea curată, masând produsul pe față și gât;

- Se continuă cu o cremă hidratantă;

Pentru cele mai bune rezultate, Anew Skin Reset se folosește cel puțin 7 zile pe lună.


Trimiteți un comentariu